Wijkcentrum Heyhoef

non-profit organisatie
Ontmoeten
Sociaal
Ontmoetingsplaats

Wijkcentrum Heyhoef – Centrum voor ontmoeting en ontwikkelingJe kunt in wijkcentrum Heyhoef deelnemen aan activiteiten, juist zelf iets organiseren of iets leren. Ook in het weekend, want het wijkcentrum is steeds vaker open. Heb jij ideeën voor een nieuwe activiteit en wil je daarbij ook een rol spelen? Neem dan contact op met de centrumcoördinator.

Wijkcentrum Heyhoef, je vindt het ook online!www.contourdetwern.nl www.facebook.com/reeshofcontourdetwern.nlwww.twitter.com/ReeshofCdT

Werken aan je eigen ontwikkeling in Wijkcentrum HeyhoefWijkcentrum Heyhoef is het kloppende hart van de wijk en de plek voor ontmoeting, ontwikkeling, initiatieven en verbinding. In 2019 zijn wij gestart met ontwikkeltrajecten, waarbij de persoonlijke groei centraal staat. Wij bieden bewoners de mogelijkheid een ontwikkeltraject te volgen. Met een ontwikkelcoach kun je je eigen kwaliteiten ontdekken en ontwikkelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van achter de bar of receptie staan, helpen bij de catering, de schoonmaak ondersteunen of helpen bij het organiseren van activiteiten in de wijk? Bij ieder ontwikkeltraject word je – indien gewenst – begeleid door praktijkbegeleiders en een ontwikkelcoach. Samen stellen we een persoonlijk ontwikkelingsplan op, waarin onder meer doelen worden vastgelegd.

Een ontwikkeltraject is voor een bepaalde tijd en zal bij het behalen van de gestelde doelen positief worden afgerond. Als je het ontwikkeltraject hebt afgerond, kun je als vrijwilliger gaan werken of worden ondersteund bij andere wensen en leerdoelen.

Nieuwsgierig geworden of wil je je aanmelden? Neem vrijblijvend contact op met:Ineke HeltzelOntwikkelcoachContourdeTwern, team West/ReeshofWijkcentrum HeyhoefKerkenbosplaats 15043 RX TilburgTelefoon: 013 572 83 83 of 06 12 06 78 76E-mail: inekeheltzel@contourdetwern.nlDionne RijnenCentrumcoördinator team West/ReeshofWijkcentrum HeyhoefKerkenbosplaats 15043 RX TilburgTelefoon: 013 572 83 83Mobiel: 06 83 16 87 40E-mail: dionnerijnen@contourdetwern.nl

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Contact

Neem contact op met Dionne:

Dionne Rijnen
Contactpersoon
4