Mooi Zo, Goed Zo

non-profit organisatie
Welzijn
Helpen
Vrijwilligerswerk

ContourdeTwern levert via Mooi zo Goed zo een bijdrage aan de leefbaarheid van de Tilburgse samenleving. Al vele jaren realiseert Mooi zo Goed zo op deze manier wensen. Mooi zo Goed zo is één van de pijlers van MBO (Maatschappelijk Betrokken Ondernemen) van ContourdeTwern.

Vaak bruist het van de ideeën, maar ontbreekt het aan concrete actie of middelen. Mooi zo Goed zo wil hierin een brugfunctie vervullen. De fundamenten van een project worden gelegd door samenwerking met het bedrijfsleven, fondsen, gemeentelijke diensten en lokale media.

Met de inzet van vrijwilligers die de handen uit de mouwen steken, kunnen allerlei wensen in de Tilburgse wijken daadwerkelijk mogelijk worden gemaakt.

Daarnaast is het mogelijk voor bedrijven hun overbodige goederen beschikbaar te stellen via Mooi zo Goed zo aan maatschappelijke organisaties en initiatieven waar de goederen een nieuwe bestemming krijgen.

Kijk voor meer informatie op: http://www.mooizotilburg.nl/Contact: Anuschka PolflietTelefoon: 06 12020968E-mail: mooizogoedzo@contourdetwern.nl

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Spoorlaan 444
Tilburg

Contact

Neem contact op met Helpende hand :

Helpende hand WijkConnect
Contactpersoon
7