OPSTAPbus

non-profit organisatie
Dienstverlening
Helpen
Ontmoeten

De OPSTAPbus is een onderdeel van ContourdeTwern en ontstaan vanuit een initiatief (en in samenwerking) met het Nationaal Ouderenfonds Nederland. De OPSTAPbus is een mobiel ontmoetingspunt voor 65-plussers uit Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout. Bijzonder is dat de bus draait op de inzet van vele vrijwilligers.

Dagelijks worden veertien personen (eventueel met rollator) thuis opgehaald, voor een uitstapje of een boodschappenrit. Het doel van de OPSTAPbus is om zelfstandig wonende 65-plussers een gezellige en ontspannen dag te bezorgen en hen in de gelegenheid te stellen hun sociale contacten uit te breiden.

De OPSTAPbus is laagdrempelig. Geïnteresseerden kunnen zich gratis, zonder indicatie aanmelden bij het Servicebureau. Dit kan telefonisch op maandag, dinsdag en donderdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur - telefoonnummer: 013 572 83 89. Bij inschrijving wordt uitleg gegeven over de werkwijze van de bus. Daarnaast wordt eenmaal de “Introductiebrief OPSTAPbus” opgestuurd en maandelijks het programmaboekje.

Wie

Senioren

Contact

Neem contact op met Nathalie:

Nathalie van Hooijdonk
Contactpersoon
14