WijkConnect Reeshof

non-profit organisatie
Ontmoeten
Sociaal

Online verbinden en meedoen!Dit is een online platform waar jij als bewoner, ondernemer of als non-profit organisatie al jouw vragen, ideeën of initiatieven kunt delen ter verbetering van plezierig wonen in Reeshof.

Er gebeurt hier zoveel!Het geeft jou inzicht wat, waar te doen is en wie de initiatiefnemers zijn. Maar ook waar je aan kunt bijdragen als je dat wilt. Zo raak je verbonden met wat er wat er speelt en leeft in de Reeshof.

Iedereen kan en mag meedoen!We gaan deze site als proef inzetten voor één jaar en het is een initiatief vanuit Reeshof & Co. En weet je wat zo mooi hieraan is? Iedere bewoner kan zelf publiceren en iedereen kan dus meedoen.

Vragen en tips?Heb je vragen of verbetersuggesties voor WijkConnect, mail deze naar info@reeshofenco.nl. Of stuur ons een pb-tje.

Privacy is goed geregeld!Je hoeft geen persoonlijke gegevens achter te laten als je dat niet wilt en het platform is conform de AVG-wet opgezet. Jouw inloggegevens worden dus niet gebruikt voor andere doeleinden.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Kerkenbosplaats 2
Tilburg

Contact

Neem contact op met Nathalie:

Nathalie van Hooijdonk
Contactpersoon
3