De Jonge Strateeg

onderneming
Bordspelen
Creatief
Workshop

In de tijd van de smartphones hebben steeds meer jongeren moeite zich los te rukken van het beeldscherm. Daardoor ontwikkelen ze zich steeds minder in belangrijke vaardigheden zoals samenwerken, communicatie en creativiteit. Wij helpen hierbij door middel van bordspellen! Hierbij richten we ons voornamelijk op hoogbegaafde kinderen en kinderen op het autisme spectrum.

Hoogbegaafde kinderen hebben vaak moeite om op school genoeg uitdaging te vinden waardoor ze zich niet ontwikkelen. Wij hebben hier ervaring mee en zetten bordspellen in om ze uitdaging te bieden en te laten werken aan planning, strategisch denken en leervaardigheid.

Kinderen op het autisme spectrum kunnen bijvoorbeeld moeite hebben met empathie, communicatie en samenwerking. Hiervoor zetten wij spellen in zoals Dungeons and Dragons, waarbij ze een karakter spelen en samenwerken met andere kinderen.

Bordspellen en rollenspellen zijn een goede manier om aan al deze belangrijke vaardigheden te werken. Wij gebruiken spellen die zijn uitgekozen in samenwerking met assistent Professor neuropsychologie aan Tilburg University, Marion van den Heuvel. Daardoor kunnen wij de juiste spellen bieden voor de ontwikkeling van jouw kind!

Wie

Kinderen
Jongeren

Waar

Wijboschstraat 90
Tilburg

Contact

Neem contact op met Robin:

Robin Zwiers
Contactpersoon
6