Organisaties in Hoek-Philippine-Biervliet

Ontdek onze 9 organisaties en initiatieven

Mantranita
Door het zingen van mantra's krijg je positieve energie en innerlijke rust.Het is een eenvoudige manier om te mediteren, omdat je gedragen wordt door de kracht van de woorden die gezongen worden.
De Hoekse Rakkers
Stichting De Hoekse Rakkers is een onafhankelijke stichting die diverse uiteenlopende activiteiten organiseert voor kinderen, tieners, jongeren en volwassenen in Hoek. We organiseren onze activiteiten voornamelijk vanuit en rond het Dorpshuis Hoek.
Aan-z
Gratis informatie, advies en (opvoed)ondersteuning voor alle inwoners van de gemeente Terneuzen
Koersbal
Gezellig samen in beweging
Sneukelwandeltocht zondag 15 mei
Wandeltocht van max. 5 km door en om Biervliet met onderweg lekkere hapjes en drankjes. Start vanaf het dorpshuis tussen 13 en 15 uur. Deelname € 7,50 incl. 3 consumpties.
Buurtzorg Hoek
Wij leveren zorg thuis, persoonlijk en professioneel. In Hoek , Sluiskil en Philippine
Stichting Welzijn Ouderen Hoek
Stichting Welzijn Ouderen Hoek (SWO Hoek) is een onafhankelijke stichting die ontspannende activiteiten organiseert voor de ouderen in de kern Hoek. Activiteiten die variëren van biljarten tot jeu de boules, van bridgen tot Line-Dance en van sjoelen tot handwerken. Hiermee biedt SWO Hoek voor elk wat wils.Bij SWO Hoek zijn alle 55 plussers van harte welkom. Zij hoeven geen lid te worden want SWO Hoek is een stichting zonder leden. Ieder kan gewoon gezellig deelnemen aa Lees meer...