Mensen verbinden in de Wijk
Dat is onze missie

Het team achter WijkConnect

"Een combinatie van disciplines"

Welkom

Als WijkConnect team leveren we een positieve bijdrage aan de wijk. We vinden het leuk als je je ideeën of tips met ons deelt!

Berny de Vries - oprichter

Voordat ik WijkConnect startte in Hoograven, werkte ik in Rotterdam, had ik familie in Brabant, ging ik naar vrienden door heel Nederland en deed mijn boodschappen buiten de stad of online. Kortom: de wijk betekende niets voor mij. En ik al helemaal niets voor de wijk!

Zo is WijkConnect ontstaan. Als plek waar je elkaar kunt vinden, ontmoeten en helpen. Een plek waar je je thuis voelt, die vóór en dóór de wijk wordt beheerd en die continu wordt aangepast aan de wensen van bewoners en organisaties in de wijk.

berny@wijkconnect.com, 06-29002489

Boudewijn Vahrmeijer - hoofdontwikkelaar

Een vak uitoefenen waarin je plezier hebt en waarmee je mensen kunt helpen. Kennis en kunde aanwenden om wat voor de samenleving te betekenen. Zoveel motivatie om met Berny WijkConnect.com op te zetten.

Serge van Schie - adviseur

Serge zat in de jury van Startup Weekend Amsterdam toen WijkConnect werd gepresenteerd in juli 2012. Hij is als 'ambassadeur van technologie' bij Microsoft verantwoordelijk voor het enthousiasmeren voor 'nieuwigheid'. Elk kwartaal geeft hij met deze passie advies hoe WijkConnect nóg mooier en beter kan worden.

Bert Bakker - sales & marketing

Bert kwam eigenlijk inspiratie opdoen voor één van zijn klanten. Toen hij Berny zag presenteerde over sociale verbinding in de wijk, werd hij enthousiast. Binnen adviesbureau Mobilee heeft hij zijn team gemotiveerd met WijkConnect te gaan samenwerken. Vanuit Mobilee helpt hij WijkConnect met het juiste verhaal, op het juiste moment, aan de juiste persoon.