Gevraagd
Helpen

Gastvrouw/-heer gezocht Huiskamer

Allereerst een felicitatie aan iedere vrijwilliger die kortgeleden een lintje voor hun vrijwilligerswerk mochten ontvangen. Stichting Welzijn Kruisland is een samenwerkingsverband tussen De Dorpsraad, De KBO en De Zonnebloem en heeft zich tot doel gesteld: het behouden en bevorderen van het algemeen welzijn van alle inwoners in Kruisland. De stichting tracht haar doel onder meer te bereiken door het stimuleren van de zelfredzaamheid en de participatie van de inwoners in de Kruislandse gemeenschap. U kunt ons kennen van “Wat De Pot Schaft” en de uitleen duo-fiets! We willen binnenkort starten met een huiskamer genaamd “Onder Mekaore”. Dit is een inloop zonder indicatie in Siemburg/ZO waar onze vrijwilligers u ontvangen en luisteren naar uw wensen. Misschien wilt u samen een spelletje spelen, puzzelen, de krant lezen, fietsen, wandelen of anders. Samen met hen kijkt u wat mogelijk is. Ook bieden we overbruggingshulp aan mantelzorgers zodat zij even tijd voor zichzelf kunnen nemen.

De bedoeling is om iedere donderdagmorgen geopend te zijn vanaf 09:30 tot 12:00 uur.

We zoeken voor deze huiskamer nog meer gastvrouwen en -heren. Bent u sociaal, inlevend, communicatief en integer? Dat zijn enkele kwaliteiten die we zoeken. En bent u op zoek naar zinvol vrijwilligerswerk en heeft u enkele donderdagochtenden per maand tijd geef u dan op bij Arthur Oomen, te bereiken onder telefoonnummer 06-23233033. In een kennismakingsgesprek overleggen we graag de mogelijkheden. Dus meld u aan!

Zo kunt u ook participeren in een leefbaar Kruisland. Daar waar tijd en aandacht voor al haar inwoners is. Voor, door en met elkaar!

Vrijwilligers Huiskamer Onder Mekaore

Bestuur Stichting Welzijn Kruisland

Zoom