OGOS

onderneming
Fitnesscentra

Meriellen van de Raa e Souza is eigenaresse van OGOS, een bedrijf die onder andere zich bezig houdt met het geven van allerlei sportlessen. In Kruisland wordt er Zumba Fitness en Small Group Training aangeboden. Wat houdt dit nu precies in?

1. Zumba Fitness is onder heel veel dames (en sommige heren) zeer bekend als een dans workout, waar er grote invloeden zijn uit de Latijns-Amerikaanse muziekstijlen. In mijn lessen ga een stap verder dan alleen een dans workout. Tijdens mij lessen doe ik hard mijn best om een sfeer te creëren waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn. Daar hoort ook bij dat je mag bewegen zoals je zelf wil, om uiteindelijk 2 doelen te bereiken:

- je in beweging brengen

- dat je plezier hebt.

Vind je het leuk om te bewegen op muziek en daarbij heel wat calorieën te verbruiken? Dan is dit echt de aangewezen les voor jou. De les is voor jong en oud.

2. Small Group Training is gevuld is met maximaal 7 dames en/of heren. Dit wordt heel bewust gedaan, zodat er sprake is van persoonlijke begeleiding waar nodig. Mensen in deze les geven van tevoren bij mij aan met welk doel ze naar de les komen. Dit kan van ALLES zijn, in ieder geval om aan hun lichaam te werken. Ik probeer samen met diegene hun eigen persoonlijk doel te behalen. Wat doen we dan werkelijk in de les:

- Circuit van allerlei oefeningen, die gericht zijn op core versteviging

- Boxen

- HIIT

- Pilates oefeningen

- Traditionele BBB oefeningen

Zoals je ziet is deze les gevuld met van alles. Ik kan je in ieder geval verzekeren dat je je spieren goed zult voelen.

Voor meer informatie kun je naar:

www.ogos.be

https://www.facebook.com/meriogos/

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Graaf Engelbrechtstraat 14 Kruisland

Contact

Meriellen van de Raa e Souza
Contactpersoon

Neem contact op met Meriellen:

19