Stichting Dorpsnetwerk Oud-Zevenaar

Ons dorpsnetwerk nu ook online verbonden

Oud-Zevenaar is een prachtig dorp. Aantrekkelijk, sociaal veilig, ruim en groen. Met veel historie en een rijk verenigingsleven. Het zijn de redenen waarom we er kwamen of bleven. In een tijd van verandering op veel gebieden willen we het vermogen versterken van ons dorp om meer zelf richting te geven haar toekomst. Sinds 2021 zijn we de Stichting Dorpsnetwerk Oud-Zevenaar om samen vorm te geven aan de toekomst van ons dorp.

Inoudzevenaar.nl is het digitale platform dat inwoners van Oud-Zevenaar, bewonersinitiatieven en organisaties in ons dorp met elkaar verbindt. Er is een uitgebreide zoektocht aan vooraf gegaan, we willen het gelijk goed doen. In de vergelijking van verschillende online platforms en participatietools waren de meeste bewoners te spreken over WijkConnect. Het heeft de functionaliteiten die we zoeken, een aantrekkelijke uitstraling en is makkelijk in beheer. Ook maatwerk wensen zoals eigen e-mailadressen en vormgeving kunnen snel worden gerealiseerd.

Het platform maakt het makkelijk te weten wat er speelt in het dorp, elkaar te ontmoeten en iets te organiseren. Ons prachtige dorp is nu ook online verbonden!

Maike Weenink