Organisaties in Schiedam

Ontdek onze 7 organisaties en initiatieven

Schiedam Nieuwland
Seniorenwelzijn Ontmoetingscentrum 5
Seniorenwelzijn is er voor thuiswonende senioren in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. De medewerkers van Seniorenwelzijn signaleren, activeren en ondersteunen senioren bij het behouden van de eigen regie. Dat doen zij door middel van de producten Welzijn op Recept, Wijkpeil, het Ambulant Ouderenwerk en de Ontmoetingscentra.Bij Ontmoetingscentrum de 5 Molens draait alles om ontmoeting. U kunt er terecht voor een kopje koffie en een praatje. Ook kunt u deelnemen aan de diverse activite Lees meer...
Schiedam Nieuwland
DOCK Schiedam Nieuwland
Je bent van harte welkom in het wijkhuis Dreesplein!
Schiedam Noordrand
Kerkelijk Zalencentrum De Ark
Het zalencentrum van Protestantse Gemeente Kethel op het Hargplein 101 verhuurt ruimtes voor het organiseren van diverse activiteiten zoals vergaderingen, lessen, workshops, vieringen van jubilea, verjaardagen etcetera. De Ark heeft een eigen catering dus verhuur van enkel de zaal en het meebrengen van eigen eten of drinken is niet mogelijk. Vraag vooraf even informatie aan bij de koster / beheerder van De Ark. Zij bespreekt met u de mogelijkheden en wensen en maakt een offerte op maat voor u Lees meer...
Schiedam West
Buurtvrouw
Verbinden van de buurtDe Buurtvrouw verbindt buren en versterkt het saamhorigheidsgevoel. De vereenzaming neemt af. De wijk-economie versterkt door in de buurt in te kopen. De koffie is fair trade, artikelen zijn gemaakt van gerecycled materiaal door mensen met een (arbeids)beperking en/of creatieve buurtgenoten en kunstenaars. De straat, de buurt, de stad wordt leuker met de Buurtvrouw.
Schiedam Groenoord
De Weerklank
Het ontmoetingshuis ‘De Weerklank’ is open voor iedereen, maar speciaal voor de bewoners van Groenoord en geheel Schiedam- Noord.
Schiedam Groenoord
Van Beethovenplein
De 'huiskamer' van Groenoord, met dagelijks allerlei activiteiten. Maar ook geopend voor 'koffie met een praatje'.
Schiedam Groenoord
Het Zimmertje
"Het Zimmertje" is een inloop voor ouderen die gezellig, met een gratis bakje koffie of thee, een praatje kunnen maken met buurtgenoten uit Groenoord-midden en naaste omgeving. Ook is er een mogelijkheid om mee te doen met activiteiten, zoals: 3D kaarten maken, sjoelen, biljarten, bloemschikken.Wij maken ook leuke uitstapjes.