Team Sportservice

onderneming
Sport

Ik ben beweegcoach in de wijken West, Zuid en Centrum. Ik help inwoners van jong tot en met oud met vragen over bewegen en sporten. Ook ben ik ook intermediair van het Jeugdfonds- en Jong Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Dus als er vragen zijn over bewegen en sporten dan help ik graag!

Team Sportservice

Team Sportservice werkt aan een gezonde, vitale en sociale samenleving waarbij iedereen kan profiteren van de positieve effecten van sporten en bewegen. Wij voeren onder andere het sportbeleid voor de gemeente Schiedam uit en willen bij alle Schiedammers, door middel van beweegaanbod op maat, een gezonde leefstijl stimuleren. Om dit voor elkaar te krijgen werken wij samen met maatschappelijke, sociale en sportieve partners uit de regio. Je kunt bij ons onder andere terecht voor beweegadvies op maat en clubondersteuning.

Is er thuis niet genoeg geld om deel te nemen aan sportieve en/of culturele activiteiten? Dan kent Schiedam een vergoeding voor kinderen en (jong)volwassenen. De beweegcoaches van Schiedam zijn intermediair en helpen graag bij het indienen van een aanvraag bij het Jeugd- en/of Volwassenenfonds. 

Neem bij vragen of voor meer informatie contact op met schiedam@teamsportservice.nl

Samen in beweging voor gezonder leven!

Volg ons op:

Facebook: www.facebook.com/teamsportserviceschiedam

Instagram: www.instagram.com/teamsportserviceschiedam/

Team Sportservice geeft in opdracht van de gemeente Schiedam uitvoering aan het gemeentelijk sportbeleid.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Vincent Kroeze
5