Gezond Natuur Wandelen Schiedam

non-profit organisatie
Beweging
Ontmoeten
Vrijwilligerswerk
Natuur

Wij zoeken wandelbegeleiders voor Gezond Natuur Wandelen Schiedam.

Wandel je graag? Doe je dat graag in een groene omgeving? Wil je het enthousiasme voor de natuur en/of het wandelen overbrengen op mensen die, om wat voor reden dan ook, minder bewegen? Wil je op regelmatige en vrijwillige basis een wandelgroep begeleiden? Geef je dan op!

Start: april 2023

Startpunt(en): Maastuin (De Gorzen)

Wandeling(en): 1 uur per week, vrijdag 10 - 11 uur

Wat ga je doen?

Als vrijwilliger begeleid je een wandelgroep bij jou in de buurt. Een wandelgroep bestaat uit twee begeleiders; één loopt voor en één achter de groep. Onderweg kun je als begeleider kort iets vertellen over de natuur, maar dit is geen vereiste. Na afloop drink je een kop koffie of thee met de deelnemers.

Hoeveel tijd kost het?

Als wandelbegeleider ben je één uur per week actief. Als je liever bijvoorbeeld één keer per maand een uur een groep wilt begeleiden, kan dat ook. Met de projectleider bespreek je jouw wensen en mogelijkheden.

Wat krijg je ervoor terug?

Alle begeleiders van nieuwe locaties krijgen een gratis cursus van de wandelbond (KWBN), een natuurbelevingscursus van het IVN en een EHBO-cursus aangeboden. Zo kan je goed voorbereid als vrijwilliger aan de slag.

Wil je meer informatie of heb je interesse als vrijwillig wandelbegeleider? Bekijk dan de website van Gezond Natuur Wandelen of neem contact op met Monique monique@gezondnatuurwandelen.nl.

Wie

Volwassenen
Senioren

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Monique van Dalen
-8