Gezond Natuur Wandelen Schiedam

non-profit organisatie
Beweging
Ontmoeten
Vrijwilligerswerk
Natuur

Wij zoeken wandelbegeleiders voor Gezond Natuur Wandelen Schiedam.

Wandel je graag? Doe je dat graag in een groene omgeving? Wil je het enthousiasme voor de natuur en/of het wandelen overbrengen op mensen die, om wat voor reden dan ook, minder bewegen? Wil je op regelmatige en vrijwillige basis een wandelgroep begeleiden? Geef je dan op!

Start: zaterdag 12 augustus 2023, elke 2e zaterdag van de maand

Startpunt(en): Natuurcentrum De Boshoek (Kethel)

Wandeling(en): 1 uur per maand, zaterdag 10 - 11 uur, elke 2e zaterdag van de maand

Wat ga je doen?

Als vrijwilliger begeleid je een wandelgroep bij jou in de buurt. Een wandelgroep bestaat uit twee begeleiders; één loopt voor en één achter de groep. Onderweg kun je als begeleider kort iets vertellen over de natuur, maar dit is geen vereiste. Na afloop drink je een kop koffie of thee met de deelnemers.

Hoeveel tijd kost het?

Als wandelbegeleider ben je in Schiedam één uur per maand actief. Met de projectleider bespreek je jouw wensen en mogelijkheden.

Wat krijg je ervoor terug?

Alle begeleiders van nieuwe locaties krijgen een gratis cursus van de wandelbond (KWBN), een natuurbelevingscursus van het IVN en een EHBO-cursus aangeboden. Zo kan je goed voorbereid als vrijwilliger aan de slag.

Wil je meer informatie of heb je interesse als vrijwillig wandelbegeleider? Bekijk dan de website van Gezond Natuur Wandelen of neem contact op met Monique monique@gezondnatuurwandelen.nl.

Wie

Volwassenen
Senioren

Waar

Bospad 3
Schiedam

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Monique van Dalen
-8