Frankelandgroep

non-profit organisatie
Zorg
Welzijn
Uw eigen leefstijl kunnen voortzetten in een veilige en vertrouwde omgeving. Dat is waar wij dagelijks naar streven! Zowel voor bewoners van onze locaties als voor onze cliënten in de thuissituatie.

Wij zijn de Frankelandgroep!

Onder het motto 'Zo gewoon mogelijk' bieden wij senioren in Schiedam en Vlaardingen een uitgebreid aanbod aan zorg en welzijn. Thuis via Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep (TOF) of bij een van onze locaties.

Vanuit onze zorgvisie 'Zo gewoon mogelijk' gaan we uit van iemands specifieke achtergrond, gewoonten, wensen en behoeften, met als belangrijkste uitgangspunten:

  • kwaliteit van leven (een zinvolle levensinvulling)
  • keuzemogelijkheden
  • zo veel mogelijk regie houden op uw eigen leven.

Gastvrije zorg

We zetten ons ten volle in voor gastvrije zorg, zodat bewoners en cliënten zich welkom voelen en zo gewoon mogelijk hun dagelijkse bezigheden kunnen (blijven) voortzetten. Onze medewerkers hebben een open en geïnteresseerde houding en luisteren aandachtig als iemand - bewoners, cliënten, mantelzorgers, gasten of collega's - iets te vertellen heeft. We hebben aandacht en begrip voor iemands situatie, voor hoe iemand zijn of haar situatie beleeft en voor waar iemand eventueel mee zit.

Wie

Senioren

Waar

Sint Liduinastraat 10
Schiedam

Contact

Neem contact op met :

Contactpersoon
8