Agenda van Schiedam

Ontdek de 139 activiteiten en doe mee!

Schiedam Oost
Vandaag 00:00
Plantenbieb
Bij de plantenbieb van Ans kun je stekjes, plantjes en zaden brengen of ruilen. De plantenbieb is elke dag open en een afspraak maken is niet nodig. Loop gerust achterom bij Stationstraat 98 (via het speeltuintje of via het grasveld naast Het Schieveldje). 
Schiedam West
Vandaag 07:00
Casa dei Bambini
Een kinderdagverblijf in Schiedam dat met veel aandacht en zorg voor jouw kind(eren) zorgt? Welkom bij Casa dei Bambini, het huis van de kinderen.Bij ons kleinschalige montessorikinderdagverblijf bieden we hoogwaardige, professionele kinderopvang in een huiselijke sfeer. Onze ervaren montessorileidsters baseren hun werkwijze op de ideeën van Maria Montessori en haar unieke visie op de ontwikkeling van kinderen. We helpen je graag om alle informatie te vinden die belangrijk is bij Lees meer...
Schiedam Oost
Vandaag 09:00
Nederlandse taalles - NL Training
NL Training verzorgt Nederlandse taallessen in Wijkhuis Oost.
Schiedam Groenoord
Vandaag 09:00
Koffie en een 'praatje'
Elke doordeweekse dag vanaf negen uur bent u welkom.
Schiedam Groenoord
Vandaag 09:00
Kledingbank open voor halen en brengen
U kunt bij de kledingbank terecht voor alle soorten kleding en accessoires als u een inkomen heeft tot 120% bijstandsnorm.
Schiedam Zuid
Vandaag 09:00
Bibliotheek
Een afhaal- en brengpunt van gereserveerde materialen voor alle doelgroepen. Er is een compacte uitleencollectie jeugdboeken, grootletterboeken en romans geplaatst voor de doelgroep jeugd en volwassenen.
Schiedam West
Vandaag 09:15
Nederlands op Maat
Gedurende de week worden op een aantal ochtenden en avonden Nederlandse les voor inburgeraars gegeven. U kunt zich bij de Erker aanmelden en wij zullen de aanmelding doorsturen. Vanaf september starten de cursussen
Schiedam Zuid
Vandaag 09:30
Gym
Gezellig samen bewegen. Bewegen is goed voor lichaam en geest.
Schiedam Noordrand
Vandaag 09:30
Koffieclub voor Senioren De Brug
Gezellige bijeenkomsten in Wijkcentrum De Brug waarbij ontmoeting centraat staat. Ieder kwartaal wordt er door vrijwilligers en deelnemers een gevarieerd programma gemaakt. Kom gerust een keer langs om kennis te maken. U bent van harte welkom!
Schiedam Nieuwland
Vandaag 10:00
Buurttafel
Heb je een hulpvraag, een leuk idee voor een activiteit of je iets doen voor je buurt? Kom eens langs!
Schiedam Zuid
Vandaag 10:00
Bakkie op woensdag
Elke woensdag, tussen 10.00 en 11.00 uur, bent u van harte welkom voor eenkopje koffie of thee bij WOT Zuid, Leliestraat 10Gezellig met mensen uit uw wijk een praatje maken en er is ruimte om vragen te stellen aan één van de medewerkers van uw WijkOndersteuningsTeam.