Stichting Deposito Uitvaartkosten Fonds J.Chr. Biemans

non-profit organisatie
Advies
Begrafenisondernemingen

Geen uitvaartverzekering/ Wel zorgen voor de nabestaanden? Financieel advies over uitvaartkosten? De stichting voor uitvaart-deposito's.

Stichting Deposito Uitvaartkosten Fonds J.Chr. Biemans is indertijd opgericht door Begrafenisonderneming J.Chr. Biemans, nu Biemans uitvaartzorg.

Vanuit ruim een eeuw ervaring en kennis van de (financiële) problemen die zich rondom een overlijden kunnen voordoen was het duidelijk geworden dat het nogal eens ontbreekt aan afdoende financiële vóórzorg. De Stichting is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk die gelden voor de uitvaart beheert voor mensen die zich vanwege gezondheid of leeftijd niet meer kunnen verzekeren of die vanuit principe zich niet willen verzekeren, maar er wel voor willen zorgen dat nabestaanden geen financiële zorg over de uitvaart hoeven te hebben. De Stichting werkt in Overschie veelal samen met Biemans uitvaartzorg en Hess uitvaartzorg maar heeft deelnemers in de hele regio Rotterdam. Keuze voor een uitvaartonderneming blijft te allen tijde vrij.

Wie

Senioren

Waar

Hoornsingel 10
Rotterdam

Contact

Neem contact op met Mark:

Mark Elbers
Contactpersoon
-31