Ruimte verhuur van Delfshaven

Ontdek 12 ruimtes voor jouw maatschappelijke initiatief

de huiskamer bij buurthuiskamer HP69
De woonkamer is een ontmoetingsplek voor alle bewoners, een plek voor warmte en ontmoeting. Naast een warm welkom staat de koffie en thee klaar.Tijdens de ontmoetingen kunnen bewoners hulp en ondersteuning krijgen bij hun vragen over energie en alle problematiek die zich daar nu in voor doet, ze komen zelf met ideeën als het gaat om warmte en energie en samen kijken hoe dit dan wel klein of groot voor een bewoner of de hele community is te realiseren. Er kan ondersteuning geboden
Weekendzaal bij WMO Radar Huis vd Wijk Westervolkshuis
De weekendzaal van het Westervolkshuis kunt u alléén in de weekenden huren voor bruiloften, verjaardagen, hennafeesten, etc.U heeft beschikking over een groot deel van de onderverdieping, inclusief de mooie Spartazaal, de ontmoetingsruimte met bar en de keuken, waar u eten kunt opwarmen.Neemt u voor de mogelijkheden contact op met de coördinator van het Huis van de Wijk, Saïna Lucio,
Eetlokaal bij WMO Radar Huis vd Wijk Westervolkshuis
Het eetlokaal is geschikt voor cursussen, workshops en kan worden gebruikt als plaats om, zoals de naam al doet vermoeden, een hapje te eten!Door de ligging op de begane grond is de ruimte voor iedereen toegankelijk.
Spartazaal bij WMO Radar Huis vd Wijk Westervolkshuis
De Spartazaal is onze grootste zaal. De zaal is bijzonder geschikt voor feesten, maar ook voor grotere activiteiten als kaarten en bingo. Er is geluidsapparatuur aanwezig en er is een klein podium, dus je kan alle kanten op.In overleg kunnen we de inrichting met tafels en stoelen aan je wensen aanpassen. De zaal sluit aan op de ontmoetingsruimte met een bar die er apart bij kan worden gehuurd. 
Musicroom bij WMO Radar Huis vd Wijk Westervolkshuis
In de Musicroom is er alle ruimte voor muziek en dans. Je mag er de herrie maken die je wilt. En er is een spiegelwand waardoor deze ruime zaal geschikt wordt voor groepslessen zoals bijvoorbeeld dans.Met groepen tot ongeveer 12 personen kan je hier prima terecht.
Keukenlokaal bij WMO Radar Huis vd Wijk Westervolkshuis
Dit is een compleet ingerichte, moderne keuken. Het keukenlokaal beschik onder andere twee fornuizen, een ijskast en serviesgoed. Je kan hier kooklessen en kookworkshops organiseren. Er staat ook een pottenbakkersoven voor keramiek.
Flexruimte bij WMO Radar Huis vd Wijk Westervolkshuis
De flexruimte is te huren huren als tijdelijke werkplek/flexwerkplek.De flexruimte op de eerste verdieping van het Westervolkshuis is ingericht als een zakelijke ruimte met bureaus.Geschikt voor een kleine groep tot 5 personen om te overleggen of als flexibele werkplek.Natuurlijk is er Wifi aanwezig.
Biljartruimte bij WMO Radar Huis vd Wijk Westervolkshuis
De naam zegt het al: in deze ruime zaal staat een grote biljarttafel.Je kunt hier met je club gebruik van maken voor een gezellige pot biljart, maar je mag er natuurlijk ook een kaartje leggen.
De Grote Zaal bij wmo radar Huis van de wijk de Inloop
De Grote Zaal is een ruime zaal die geschikt is voor vergaderingen, workshops, feesten en sociale activiteiten voor ongeveer 50 gasten.Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze aangrenzende keukenGeschikt voor algemeen gebruik, sociaal & cultureel, vergadering & cursus, sport & dansen, muzikale oefenruimte, feestruimte
Creazaal bij wmo radar Huis van de wijk de Inloop
Geschikt voor algemeen gebruik, sociaal & cultureel, vergadering & cursus, kokenDe Creazaal in de Huis van de Wijk "De Inloop" biedt ruimte voor 15 personen.
Leslokaal / vergaderruimte: bij buurthuiskamer HP69
Zoals de naam al zegt; een ruimte geschikt voor vergaderingen en presentaties.Wifi, koffie/thee, beamer en een warme werkruimte worden geboden.
Flexruimte: bij buurthuiskamer HP69
Een ruimte waar professionals en bewoners een plek kunnen reserveren om ongestoord te kunnen werken.Wifi, koffie/thee en een warme werkruimte worden geboden.