Taalcafé Delfshaven

Wil je graag samen met anderen de Nederlandse taal oefenen en ervaringen uitwisselen? Kom dan langs bij Taalcafé Delfshaven.

Tijdens het Taalcafé ga je samen met vrijwilligers aan de slag om je taalvaardigheid in het Nederlands te verbeteren. Door veel samen te praten en samen te lezen, word je sterker in de Nederlandse taal. Het gesprek gaat over actuele onderwerpen uit de krant of het dagelijkse leven, maar natuurlijk kun je ook zelf een gespreksonderwerp kiezen. Liever samen lezen? Dat kan ook! Geniet tijdens het Taalcafé ook van een bakje koffie of thee.

Taalcafé Delfshaven is er voor iedereen die de Nederlandse taal wil oefenen en is helemaal gratis!

Aanmelden

Lydia Heesbeen - l.heesbeen@bibliotheek.rotterdam.nl

Klik & Tik

Wil je wegwijs worden op internet, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Kom dan naar de workshop Klik & Tik.

Klik & Tik is ideaal voor beginners die de basisbeginselen van het internet willen leren kennen. Met behulp van het boek Klik & Tik en de website oefenen.nl ga je in je eigen tempo aan de slag. En heb je vragen of loop je vast? Er zijn ervaren vrijwilligers die je verder helpen. De workshop bestaat uit een aantal bijeenkomsten van twee uur, je bepaalt zelf hoe lang je mee doet. Je kunt elke maandag instromen. Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Toegang: €7,50 voor drie lessen (voor leden van de bibliotheek en Seniorweb) / €10,-. Het werkboek kost €10,-.

Aanmelden

Lydia Heesbeen - l.heesbeen@bibliotheek.rotterdam.nl
Zoom