PREMIUM Life Mantelzorgmakelaar

onderneming
Dienstverlening
Gezondheid
Zorg

Zodat het leven zo goed als mogelijk door kan gaan

PREM!UM Life Mantelzorgmakelaar biedt persoonlijke dienstverlening bij mantelzorgzaken, en informeert en ondersteunt mantelzorgers bij het regelen van de zakelijke kant van mantelzorgen.

PREM!UM Life helpt de mantelzorger de knelpunten binnen de mantelzorgsituatie helder te krijgen, de weg vinden in alle regelgeving, kan regeltaken (tijdelijk) overnemen en kijkt hierbij samen met de mantelzorger naar alle leefgebieden (zorg, welzijn, arbeid, wonen, inkomen, onderwijs). Denk hierbij bijvoorbeeld aan aanvragen van indicaties en/of toelages, het keukentafelgesprek, maken van een zorg/leefplan, bemiddeling naar zorgaanbieders, pgb aanvraag/budget berekening, en het vinden van een goede balans in de combinatie arbeid en zorg. Ook mantelzorgondersteuning, onafhankelijke cliëntondersteuning en consultancy (voor werkgevers) behoort tot de mogelijkheden. PREM!UM Life werkt regionaal (Nieuwe Waterweg-Rotterdam Rijnmond-Westland-Schieland-Delfland en omstreken).

PREM!UM Life werkt vanuit het perspectief en de behoefte van de mantelzorger, met oog voor de benodigde zorg voor de zorgvrager, is onafhankelijk en zelfstandig, en kan daardoor ook out of the box oplossingen zoeken om een mantelzorgvraag te helpen oplossen. Door naar alle leefgebieden te kijken, inzet van brede en gedegen ervaring en kennis van alle wetgeving (Wmo, Wlz, Zvw, jeugdwet) en de zorgkaart, kan ingezet worden op een mantelzorgsituatie in balans, ook op de lange termijn. Voor iedere cliënt wordt maatwerk geboden.

Workshop Bordje Vol

Merk je dat jouw bordje aardig vol begint te raken? Deze workshop is speciaal voor mantelzorgers. Je krijgt inzicht welke zorgactiviteiten veel moeite kosten en wie de zorg met je kan delen.

Eenvoudig, concreet, en soms ook best een pittige workshop. Na deze workshop ga je naar huis meteen helder overzicht. Elke deelnemer ontvangt een eigen giftset. Ook is het mogelijk een individuele sessie Bordje Vol te doorlopen. De workshop Bordje Vol kan ook als maatwerk InCompany aangeboden worden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Aanmelden kan via www.premiumlife.nl

Vergoeding

Een aantal zorgverzekeraars heeft een vergoeding voor de (geaccrediteerde) mantelzorgmakelaar vanuit het aanvullend pakket. Soms vergoeden gemeentes inzet van de mantelzorgmakelaar. Werkgevers kunnen faciliteren voor hun werknemers en zodoende invulling geven aan mantelzorgvriendelijk beleid /re-integratie. Mantelzorgers kunnen ook zelf een mantelzorgmakelaar inschakelen. Een verwijzing of indicatie is niet nodig. Een kort telefonisch overleg kost u niets. Ik informeer u graag over de mogelijkheden.

www.premiumlife.nl

Contact

Anne-Marie Nijs-Baartmans
Contactpersoon

Neem contact op met Anne-Marie: