SoulWare

non-profit organisatie
Yoga
Beweging

Welcome in my world......

Sinds mijn 17e ben ik begonnen met mijzelf te verdiepen door middel van meditatie, mindfullness & yoga. Ik heb verschillende meditatie-workshops en yoga-stijlen beoefend. Waaronder Boedhistische meditatie en Astanga Yoga, Iyengar Yoga en Hatha Yoga. Het heeft mij vele bijzondere inzichten, ervaringen & transformaties gegeven. En you know what? Ik ben nooit uitgeleerd...Mijn leven is toegewijd aan verdieping, transformatie, uitdagingen en vernieuwing.

Ik vind het heel fijn om iedereen op een toegankelijke en laagdrempelige manier in contact te brengen met zichzelf door middel van yoga & meditatie.

Ik voel tijdens een yoga beoefening een enorme rust en blijdschap. Ik leer je graag om door middel van Yoga en Meditatie een veilige basis in jezelf te creëren. En de wereld te zien als een plek te zien waar mogelijkheden onbegrensd zijn.

Het is mijn grote passie om les te geven aan iedereen die daar open voor staat & samen onze grenzen en mogelijkheden te ontdekken.

Ik heb o.a de erkende Hatha Yoga Docenten Opleiding bij PureYoga gevolgd, met als specialisatie kinderen. Vanaf mijn 19e heb ik veel meditatie trainingen, workshops gevolgd en is dit een levenswijze geworden. Verder volg ik jaarlijks diverse trainingen, workshops etc. En organiseer ik YogaRelaxWeken in Zuid Spanje. Ik hou van de zee, daar danst mijn Soul en ik neem je graag mee om dat ook te ervaren.

Yoga is voor mij het leven zelf, inspiratie , passie en overvloed. Waar wordt je blij van? Wat zijn jouw " happy moments". Ik creëer er graag zoveel mogelijk.

SoulWare is ontstaan vanuit een diep verlangen om " the call of my soul" te volgen.

In ieder van ons zitten zoveel potenties en mogelijkheden en het maakt simpelweg veel gelukkiger als je de weg van je ziel volgt.

Mijn weg hiernaar toe is een lange weg geweest, waarbij ik vele " lessen" heb mogen ervaren om uiteindelijk tot mijn kern te komen en vanuit mijn zielskracht te gaan leven.

Waar

Aelbrechtskolk  Rotterdam

Contact

Aliye van Pijkeren
Contactpersoon

Neem contact op met Aliye :

15