YOGA COOLHAVEN

non-profit organisatie
Yoga
Gezondheid
Sport

Yoga Coolhaven is een collectief van vier gepassioneerde yogadocenten. We willen een levendige yogastudio in het leven roepen met een open en geanimeerde sfeer. Op een paar minuten van het gelijknamige metrostation hebben we een mooie ruimte, waar je een prachtig uitzicht hebt op het water.

Iyengar yoga kan door iedereen beoefend worden op verschillende niveau’s. Jong, oud, beginner of ervaren yoga beoefenaars kunnen zijn weg vinden op onze studio. Neem een proefles om kennis te maken met Iyengar yoga. Op onze website kun je zien welke les voor jou het meest geschikt is. Bij je docent kun je ook vragen welk niveau het best bij je past. Wij zien je graag binnenkort in een van onze lessen.

Om te verzekeren dat de methode van Iyengar yoga op de juiste manier aan jou overgebracht wordt, zijn alleen de gecertificeerde leraren gekwalificeerd om Iyengar yoga te doceren. De certificering heeft een hoge internationale standaard en wordt pas verkregen na jaren gediciplineerde training en verdieping van Iyengar yoga.

Bij inschrijving of als er vragen zijn helpen we je graag. Je kunt altijd contact met ons opnemen per email, FB bericht of telefoon. Je kunt ook voor of na de lessen even langs de studio.

We hopen je snel te zien!

Waar

Contact

Yoga Coolhaven
Contactpersoon

Neem contact op met Yoga Coolhaven: