Mindfulness

Mindfulness leert je om meer in het hier en nu te zijn. Door meer aanwezig te zijn bij waar je op dat moment bent en aan het doen bent, ervaar je meer rust in je leven. Je hebt minder stress en piekert minder.
Wanneer je mindfulness beoefent, creëer je ruimte om bewuste keuzes te maken: luister ik wel of niet naar die gedachte in mijn hoofd? Luister ik wel of niet naar dat kritische stemmetje dat zegt dat ik het niet goed heb gedaan of kies ik ervoor trots te zijn op wat ik heb laten zien? Laat ik me wel of niet leiden door de boosheid die ik voel of neem ik een bewuste pauze zodat ik op een andere manier kan reageren?
Door Mindfulness ga je op een andere manier om met je gedachten en emoties. Ook leer je liever voor jezelf te zijn.
Om op een andere manier om te gaan met gedachten en emoties, is het nodig te oefenen. Veel, regelmatig en dagelijks te oefenen. De mindfulness oefeningen in een training bestaan uit korte en lange meditaties, visualisatieoefeningen en schrijfopdrachten.
Door het volgen van een mindfulness training kom je er achter wat Mindfulness voor jou kan doen.
WAAROM MINDFULNESS
Bewuster leven – Goed voor jezelf zorgen – Minder stress – Minder piekeren
Meer genieten van het moment – Minder oordelen- Beter in balans –
Meer zijn – Minder op de automatische piloot


We leven vaak in ons hoofd en zijn niet met onze aandacht bij datgene wat we aan het doen zijn. Onze gedachten dwalen af naar iets dat nog moet gebeuren (toekomst) of naar iets dat in het verleden is gebeurt (verleden). Het moment zelf gaat aan je voorbij en dat is jammer. Want het Nu heeft zoveel te bieden en het is het enige moment waarvan je zeker bent. Het verleden kan je niet veranderen en wat de toekomst brengt weet je niet. Waarom dan niet alles uit het Nu halen wat erin zit?
Dus wil je bewuster leven, goed voor jezelf zorgen, een betere balans vinden, bewuste keuzes maken, minder stress of minder piekeren?
Met een cursus Mindfulness is dit mogelijk!
WELKOM IN DE WERELD VAN NU

Waar

Contact

Rian Tange
Contactpersoon

Neem contact op met Rian: