Netwerkcoach

Als je gezichtsvermogen blijvend verandert, wie verandert er dan met je mee?

Soms is een oogaandoening niet te genezen, of zelfs progressief. Een blijvende beperking in het gezichtsvermogen kan een ‘stille sociale sloper’ zijn: je spreekt iets minder mensen, leert minder nieuwe mensen kennen, voelt je soms minder op je gemak tussen je vrienden, je merkt dat familie of kennissen niet zo handig reageren. Je wereld wordt beetje bij beetje steeds iets kleiner. Komt dit je bekend voor?
Netwerkcoaches van de Rotterdamse Stichting Beter Zien Anders Kijken zijn zelf blind of slechtziend. Ze hebben een intensieve opleiding gevolgd bij de N-factory Social Support School. Daar deden ze eerst zelf, met elkaar, veel ervaringen op. Nu staan ze klaar voor anderen. Misschien wel voor jou?

http://natuurlijkeennetwerkcoach.nl

Een netwerkcoach loopt graag een tijdje met je op en geeft bruikbare tips en handvatten die je helpen om een waardevolle kring op te bouwen van mensen om je heen.
Dat kunnen kennissen zijn, buurtgenoten en familie of misschien ook mensen die je nog niet kent. Een netwerkcoach verstaat daarbij de kunst om nauw aan te sluiten bij jouw situatie en wensen. Dit zonder drang of dwang, maar wel met positieve verwachtingen en geduld. Hij of zij kan je motiveren stappen te zetten die het verschil maken tussen overleven en opleven. Meer weten info@beterzienanderskijken.nl o.v.v. natuurlijk een netwerkcoach.

Waar

Kipstraat 37 Rotterdam

Contact

Jerrel volkerts
Contactpersoon

Neem contact op met Jerrel:

11