WijkLeerbedrijf Delfshaven

non-profit organisatie
Educatie
Dienstverlening

Het WijkLeerbedrijf Delfshaven is opgericht om hulp aan mensen in de wijk te bieden. Het idee is heel simpel. Studenten van ROC Albeda College willen praktische ervaring opdoen in de vorm stage, die aansluit bij hun Mbo-opleiding Zorg en Welzijn. Onder begeleiding van coordinatoren zijn zij de mensen uit de wijk graag van dienst bij alle mogelijke activiteiten thuis of in de wijk.

WijkLeerbedrijf Delfshaven biedt de bewoners van deze wijk een helpende hand. Het WijkLeerbedrijf is er voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken, van jong tot oud. U heeft geen indicatie voor thuiszorg nodig, het is informele hulp, vaak werken we wel aanvullend aan de thuiszorg.

Wat kunnen wij voor u doen? Uw hulpvraag wordt besproken met de coordinator. U kunt hierbij denken aan lichte huishoudelijke werkzaamheden, zoals afwassen, opruimen, wassen en strijken. Hulp bij het eten en drinken maar ook meegaan naar de dokter of een bijeenkomst in het buurthuis. Boodscahppen doen, de krant voorlezen of een formulier invullen. En niet te vergeten gewoon een wandeling en een praatje maken. Kortom al de dingen die het leven makkelijker maken.

Hoe meldt u zich aan? Wilt u meer weten? Neem dan contact op met de coordinatoren. Zij bespreken graag met u wat de stagiaires voor u kunnen betekenen. Telefoonnummer 06-41172485, e-mailadres delfshaven@wijkleerbedrijf.nl

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Pieter de Hoochweg 110
Rotterdam

Contact

Neem contact op met Betty:

Betty Soares-Silva
Contactpersoon
-3