Winkel 47

Vrijdag 19 januari was het zover, eindelijk werd winkel ? 47 officieel geopend. De vrijwilligers en cliënten die werken in de winkel zijn al weken bezig geweest met de voorbereidingen. De cliënten waren allemaal een beetje zenuwachtig, maar zetten alles op alles om de winkel er opperbest uit te laten zien.
Rond 14:00 werden de eerste bezoekers verwelkomd bij de Koek en Zopie, gemaakt en bereidt door de keuken vrijwilligers en cliënten van Buuf & Co. Voor alle bezoekers stond er een lekker welkomstdrankje klaar, heerlijke cupcakes en internationale hapjes. De spanning steeg naarmate de tijd vorderde, wie zou de mysterie guest zijn die de winkel ging openen?
Om 14:45 werd duidelijk dat, niemand minder dan burgemeester Aboutaleb hoogstpersoonlijk het lint (van de jurk) kwam doorknippen.
Bezoekers deden zich tegoed aan alle indrukken, hapjes en drankjes en shopten dat het een lieve lust was, zelfs een spontane modeshow kwam er aan te pas…. De Jazzband Bossame zorgde voor muzikale ondersteuning en bracht met allure de middag tot een compleet geheel.
De cliénten en vrijwilligers stonden in het stralende middelpunt en dankzij hun werd het een zeer geslaagde middag voor iedereen. De winkel is doordeweeks geopend van 10:00 – 16:00 en op zaterdag van 13:00 – 17:00 en is niet alleen bedoeld om een nieuwe outfit aan te schaffen, maar daarnaast is ? 47 een maatschappelijke smeltkroes waar buurtbewoners terecht kunnen voor een kop koffie en een praatje.

Waar

Mathenesserweg 26 Rotterdam

Contact

Birgit Dijkstra
Contactpersoon

Neem contact op met Birgit:

14