Speel-o-theek Klein Duimpje

non-profit organisatie
Welzijn

Boeken leen je bij de bibliotheek. Speelgoed leen je bij de speel-o-theek.

In de speel-o-theek kunt u voor weinig geld leuk, stevig en leerzaam speelgoed lenen voor kinderen van 0 tot 6 jaar. U mag het speelgoed 2 weken lenen. Neem uw kind(eren) zeker mee; zij kunnen er lekker spelen of meedoen aan een activiteit. Advies nodig over speelgoed of over opvoeden? De medewerkers van de speel-o-theek beantwoorden graag uw vragen. U kunt er ook andere ouders ontmoeten. Of neem zelf een bekende mee! Speel-o-theek Klein Duimpje is iedere woensdagmiddag geopend van 13.00 tot 16.00 uur.

In de speel-o-theek vinden ook bijeenkomsten van de Ukkiegroep plaats. In de Ukkiegroep kan uw kind (0-2 jaar) samen met zijn papa of mama en met andere kinderen spelen. Het is een kindvriendelijke omgeving waar allerlei speelgoed aanwezig is. Ook worden er leuke activiteiten georganiseerd. In de Ukkiegroep ontmoet u andere ouders om te praten over het opgroeien en opvoeden van uw kind. De Ukkiegroep is iedere dinsdag en woensdag van 09.00 tot 11.00 uur. Inschrijving hiervoor is verplicht. Helaas zitten wij momenteel vol, maar indien u interesse heeft plaatsen wij u graag op de wachtlijst!

Zo bieden wij ook nog vele andere diensten aan. Een
voorbeeld hiervan is Ouders in Actie. Een Ouder in Actie is een enthousiaste
ouder die graag met andere ouders praat over de dagelijkse opvoeding van
kinderen. Na vier trainingsbijeenkomsten krijgt een Ouder in Actie een
officieel certificaat van het CJG en kan die zelf trainingsbijeenkomsten gaan geven.Voor meer informatie kunt u langskomen of bellen op 06 51
748 309.

Waar

Albregt Engelmanstraat 34 Rotterdam

Contact

Sandra Beisser
Contactpersoon

Neem contact op met Sandra:

-4