Lid worden van de Hockeyclub

Waarom
Wil je met ons meedoen, met ons trainen? Kom erbij! Ook als je nog niet zo goed weet wat hockey is en het gewoon wilt leren. Want wij laten je graag zien hoe leuk hockey is, een gave sport voor iedereen. Dus kom eens kijken bij een training of doe een keertje mee. Misschien wil je daarna niets anders meer!

Hoe wij spelen
Een stoere, creatieve en flexibele club. Dat zijn wij. En steeds in ontwikkeling. Op die manier trainen wij ook. Onze trainers geven recreatieve trainingen voor kinderen vanaf 4 jaar, op allerlei locaties in de wijk. Want dat is -naast dat het op verschillende ondergronden spelen goed is voor je techniek- erg leuk en maakt het zichtbaar voor iedereen wat een tof spelletje het is. In de winter spelen we in gymzalen in de wijk.

Nu lid worden
Wij trainen voorlopig nog alleen recreatief, maar hopen bij 100 leden en een eigen veld en clubhuis, van de KNHB de status te krijgen om competitie te mogen spelen. Je kunt ons helpen dat doel te halen door supporter-lid te worden. Je ondersteunt ons dan alleen, maar traint nog niet mee. Je betaalt dan 10 euro (of als je wilt meer), wij schrijven je in en houden je dan met onze nieuwsbrief op de hoogte wanneer wij onze status hebben en competitie kunnen gaan spelen.

Wil je nu al met ons trainen dat kan ook. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen zich aanmelden voor deze verschillende lidmaatschapsvormen

Waar

Hooidrift 68 Rotterdam

Contact

Mirjam van Rijn
Contactpersoon

Neem contact op met Mirjam:

-5