Happy Food Nijkerk

In de mooie stad Nijkerk bestel je je patatjes lekker vers bij HappyFood Paasbos!
Met een ruim assortiment aan hamburgers en vers belegde broodjes is lunchen of dineren hier altijd een feestje.
Kom snel genieten van alle lekkernijen en sluit de maaltijd af met een romig softijsje.

De bingo van 13-12-19 is mogelijk gemaakt door Happy Food Nijkerk

Aanmelden

Els - fiederelsje73@solcon.nl - 0625198494

Mango Nijkerk

Mango is dé verswinkel van Nijkerk.

Verswinkel met een groot assortiment heerlijke producten! Aardappels, groenten, fruit, salades, noten & Zuidvruchten. Maaltijden, delicatessen, zuivel, fruitmanden en nog vééél meer!

De Bingo van 13-12-19 is mogelijk gemaakt door Mango Nijkerk

Aanmelden

Els - fiederelsje73@solcon.nl - 0625198494

Dierenpark Amersfoort

MENS EN DIER IN DE STAD …
Betreed de Stad der Oudheid en ontdek de dieren die hier duizenden jaren geleden samenleefden met de mensen. Gieren zweefden boven de stad en vanaf de toren kun jij de leeuwen in de Arena goed in de gaten houden. Struin langs kamelen, griezel bij de krokodillen en blijf eindeloos kijken naar de brutale mantelbavianen. Zodra jij in het Paleis van Koning Darius komt, kijken de tijgers je recht in de ogen.

De bingo van 13-12-19 is mogelijk gemaakt door Dierenpark Amersfoort

Aanmelden

Els - fiederelsje73@solcon.nl - 0625198494

Ruvis Leusden

Onze verse vis wordt dagelijks vers aangevoerd uit Spakenburg, waar we elke dag langs de groothandels gaan voor de beste kwaliteit. Wel zo lekker!

Onze bingo van 13-12-19 is mogelijk gemaakt door Ru-Vis Leusden

Aanmelden

Els - fiederelsje73@solcon.nl - 0625198494

Boekhandel Roodbeen

Klantenservice Libris.nl
Libris Blz. B.V. ondersteunt ruim 180 zelfstandige Libris- & Blz.-boekhandels in alle drie de verkoopkanalen: de winkel, het internet en digitaal lezen.

Vragen met betrekking tot thuisbezorgbestellingen en ebooks van alle Libris- en Blz.-boekhandels in Nederland worden in behandeling genomen door de centrale klantenservice van Libris.nl in Hoevelaken.

Bezorgbestellingen worden geleverd vanuit het centrale magazijn Centraal Boekhuis in Culemborg.

U steunt met alle online bestellingen via Libris.nl uw lokale boekhandel.Over Libris.nl
Libris.nl is een collectief van zelfstandige Libris- en Blz.-boekhandels in Nederland.

Bij Libris.nl zijn zelfstandige, professionele en bevlogen ondernemers aangesloten, die gericht samenwerken om de concurrentie met ketens op alle fronten aan te gaan. Libris en Blz. hebben een gezamenlijk marktaandeel van ruim 20%. Daarmee zijn zij marktleider binnen de markt van het algemene boek.

Libris Blz. B.V. richt zich vooral op datgene wat de ondernemer individueel niet kan, maar wat het collectief wel mogelijk maakt. Zo maken wij collectieve afspraken met uitgevers, leveranciers en brancheorganisaties die gelden voor de aangesloten individuele ondernemers. Zo bereiken we schaalvoordelen die bijdragen aan het optimaliseren van het rendement van de boekhandel.

Boekhandel Roodbeen
Plein 5
3861 AB Nijkerk
033 245 2712

Aanmelden

Els - fiederelsje73@solcon.nl - 0625198494

Fysiotherapiepraktijk Corlaer

Fysiotherapiepraktijk Corlaer is een PlusPraktijk.
Wij voldoen niet alleen aan de kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar wij gaan een stapje verder. Met aanvullende programma’s bijvoorbeeld. Of met het inzichtelijk maken van kwaliteit. Zo kan onze praktijk eenvoudig vergeleken worden met andere praktijken. Bij de kwaliteitseisen gaat het bijvoorbeeld om de deskundigheid van fysiotherapeuten, het resultaat van klanttevredenheidsonderzoeken, een standaardprocedure voor het vastleggen en het in kaart brengen van de klachten, het aantal behandelingen voor een bepaalde lichamelijke klacht. Andere voordelen van onze praktijk zijn de bereikbaarheid, de openingstijden en de wachttijd. Er zijn in Nederland zo’n 4800 fysiotherapiepraktijken, een kleine 7% daarvan mag zich PlusPraktijk noemen.

Tevens is Fysiotherapiepraktijk Corlaer HKZ gecertificeerd voor fysiotherapie en de verbijzonderingen.
HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Dit houdt in dat de praktijk goed georganiseerd is, cliënten centraal stelt, continu werkt aan optimalisering van het aanbod, betrouwbare resultaten presenteert en voldoet aan de eisen die vanuit onze eigen sector zelf, door financiers, cliënten en de overheid worden gesteld.

Onze praktijk is aangesloten bij Fys’Optima.
Dat is een landelijke organisatie van fysiotherapiepraktijken, die u een optimale fysiotherapeutische training, behandeling en begeleiding geeft. Waarom kies je als patiënt voor een Fys’Optima fysiotherapiepraktijk?

je snel met de behandeling kunt beginnen: geen wachttijden
je niet alleen behandeld wordt, maar ook deskundig advies krijgt
We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, zijn transparant en we werken aan kwaliteit.
Zorgverleners en zorgverzekeraars werken graag samen met een Fys’Optima praktijk. In deze praktijken wordt er continu gewerkt aan de kwaliteit van de behandeling en er wordt veel samengewerkt met andere disciplines. Dit alles om de effectiviteit van de behandeling te waarborgen.
Fys’Optima blijft de relevante ontwikkelingen in het vakgebied van de fysiotherapie uiteraard op de voet volgen. Behandelmethodes worden aangepast indien nieuwe inzichten daartoe aanleiding geven. Uiteraard is elk individu en elke patiënt uniek. De fysiotherapie en training zal altijd voor u op maat worden gemaakt. Bij ons als een Fys’Optima praktijk zit u goed!

Onze praktijk werkt met de Meldcode Huiselijk geweld en Kindermishandeling en is aangesloten bij de verwijsindex om samenwerking met andere betrokken professionals te optimaliseren.

Onze Bingo van 13-12-19 is mede mogelijk gemaakt door Fysiotherapiepraktijk Corlaer

Fysiotherapiepraktijk Corlaer

Henri Nouwenstraat 18
3863 HV Nijkerk

Postbus 9
3860 AA Nijkerk

Telefoon: 033-7210444 (8.30-17.00 uur)

Email: info@fysio-corlaer.nl

Aanmelden

Els - fiederelsje73@solcon.nl - 0625198494

Jumbo Nijkerk

Jumbo doet er alles aan om je meer dan 100% tevreden te stellen. Dat doen we door ervoor te zorgen dat je bij ons alles kan vinden wat je nodig hebt, tegen de laagste prijs en met de beste service. Dat zeggen we niet alleen, we garanderen het ook met onze unieke 7 Zekerheden. Weten welke 7 zekerheden dit zijn? Klik dan op de link.

Jumbo Rob & Cindy Veltink
Molenplein 15
3862 JL Nijkerk
033 245 2461


Aanmelden

Els - fiederelsje73@solcon.nl - 0625198494

Aldi

ALDI telt in Nederland ongeveer 500 winkels. Ons bedrijf, dat in negen Europese landen actief is, is één van de belangrijkste spelers op het vlak van detailhandel op de Europese markt.

Aldi Nijkerk
Hoefslag 53,
3862 KA Nijkerk
0345 477 100

Aanmelden

Els - fiederelsje73@solcon.nl - 0625198494

Boni Supermarkt

Supermarktketen Boni Markten B.V. is in 1972 opgericht. De eerste winkel van Boni werd net voor kerst in 1972 geopend in Drachten. De schappen waren van hout, waardoor de winkel een goedkope uitstraling had. Het assortiment was erg beperkt en de formule waaronder Boni opereerde was: ‘De goedkoopste zijn met A-merken’. Dit bleek een geweldig succes en al snel volgde het tweede filiaal in februari 1973. Omdat snelle uitbreiding de doelstelling was, werd het hoofdkantoor ingericht op zolder in de vestiging van Amersfoort. Sindsdien heeft Boni 44 filialen en dit aantal groeit nog steeds.

Na dit snelle succes van Boni volgde verdere uitbreiding, waardoor verhuizing van het hoofdkantoor noodzakelijk werd. Het aantal winkels was inmiddels voldoende om een distributiecentrum rendabel te maken. Dit was een grote stap voorwaarts, op weg naar een volwassen organisatie. Uiteindelijk werd het oude pand in Amersfoort verlaten om een veel groter en moderner pand in Nijkerk te betrekken, waar het hoofdkantoor en het distributiecentrum nu nog steeds gevestigd zijn. In 2005 is het distributiecentrum uitgebreid van 8.000 m² naar 16.000 m², wat overeenkomt met de oppervlakte van drie voetbalvelden. Ontzettend groot dus!

Boni maakte deel uit van Prisma Food Retail, maar toen Prisma Food in 2001 werd verkocht aan Sligro Food Group, werd Boni zelfstandig. Inkoop van Boni gaat via Inkoopvereniging Superunie, een samenwerkingsverband van dertien supermarktorganisaties. De aangesloten leden van Superunie bezitten samen een marktaandeel van ongeveer 30%. Door zelfstandig en direct in te kopen bij fabrikanten, vormt Superunie een solide basis voor Boni.

Sinds juni 2010 heeft Boni een slagerij in Nijkerk. Hiervoor werden de vleesproducten voorverpakt ingekocht, maar tegenwoordig worden vleesproducten die u kunt kopen in deze slagerij geproduceerd en verpakt. Als u een stukje vlees in de winkel koopt, komt deze dus uit de slagerij in Nijkerk.

Onze Bingo van 13-12-19 is mede mogelijk gemaakt door Boni Nijkerk locatie Wheemplein

Adresgegevens Boni Corlaer

Zandoogje 2
3863 HS Nijkerk Corlaer
Tel. 033 - 245 94 56

Adresgegevens Boni Centrum

Wheemplein 31-39
3861 BA Nijkerk Wheemplein
Tel. 033 - 245 15 60

Aanmelden

Els - fiederelsje73@solcon.nl - 0625198494

Albertheijn

Al 130 jaar is Albert Heijn de supermarkt van en voor ons allemaal. Als oudste nog bestaande supermarktketen van Nederland vullen we dagelijks zo'n vijf miljoen borden. Met meer dan 100.000 werknemers nemen we die grote verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat de klant altijd lekkere, gezonde, duurzame en betaalbare producten in onze winkelschappen vindt.

Albertheijn Nijkerk
Frieswijkstraat 72,
3862 BM Nijkerk
033 245 3332

Aanmelden

Els - fiederelsje73@solcon.nl - 0625198494

Formido Nijkerk

Formido is de service bouwmarkt bij jou in de buurt en bestaat al ruim 40 jaar. Formido is dé doe-het-zelf specialist met kwaliteitsproducten tegen een goede prijs. Voor een eenvoudige klus of grote verbouwing bieden wij al jouw klusartikelen. Onze vestigingen bevinden zich vooral buiten de grote steden. Daarmee is Formido de doe-het-zelf bouwmarkt bij jou in de buurt, met een persoonlijk karakter.

Formido Nijkerk heeft de kinder knutselmiddag voor vaderdag mogelijk gemaakt.

Formido Nijkerk
Watergoorweg 94
3861MA Nijkerk
Tel. 033 - 246 07 34
nijkerk@formido.nl

Aanmelden

Els - fiederelsje73@solcon.nl - 0625198494

Nijkerk.Nieuws.nl

Uw meest bekeken lokale nieuwsbron. Wat te melden : nijkerk@nieuws.nl

Nijkerk Nieuws Ely en Marjon Hackmann
Galjoen 40
3863 EK Nijkerk
+31 (06) 44993944
nijkerk@nieuws.nl

Aanmelden

Els - fiederelsje73@solcon.nl - 0625198494
Zoom