Fysiotherapiepraktijk Corlaer

Fysiotherapiepraktijk Corlaer is een PlusPraktijk.
Wij voldoen niet alleen aan de kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar wij gaan een stapje verder. Met aanvullende programma’s bijvoorbeeld. Of met het inzichtelijk maken van kwaliteit. Zo kan onze praktijk eenvoudig vergeleken worden met andere praktijken. Bij de kwaliteitseisen gaat het bijvoorbeeld om de deskundigheid van fysiotherapeuten, het resultaat van klanttevredenheidsonderzoeken, een standaardprocedure voor het vastleggen en het in kaart brengen van de klachten, het aantal behandelingen voor een bepaalde lichamelijke klacht. Andere voordelen van onze praktijk zijn de bereikbaarheid, de openingstijden en de wachttijd. Er zijn in Nederland zo’n 4800 fysiotherapiepraktijken, een kleine 7% daarvan mag zich PlusPraktijk noemen.

Tevens is Fysiotherapiepraktijk Corlaer HKZ gecertificeerd voor fysiotherapie en de verbijzonderingen.
HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Dit houdt in dat de praktijk goed georganiseerd is, cliënten centraal stelt, continu werkt aan optimalisering van het aanbod, betrouwbare resultaten presenteert en voldoet aan de eisen die vanuit onze eigen sector zelf, door financiers, cliënten en de overheid worden gesteld.

Onze praktijk is aangesloten bij Fys’Optima.
Dat is een landelijke organisatie van fysiotherapiepraktijken, die u een optimale fysiotherapeutische training, behandeling en begeleiding geeft. Waarom kies je als patiënt voor een Fys’Optima fysiotherapiepraktijk?

je snel met de behandeling kunt beginnen: geen wachttijden
je niet alleen behandeld wordt, maar ook deskundig advies krijgt
We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, zijn transparant en we werken aan kwaliteit.
Zorgverleners en zorgverzekeraars werken graag samen met een Fys’Optima praktijk. In deze praktijken wordt er continu gewerkt aan de kwaliteit van de behandeling en er wordt veel samengewerkt met andere disciplines. Dit alles om de effectiviteit van de behandeling te waarborgen.
Fys’Optima blijft de relevante ontwikkelingen in het vakgebied van de fysiotherapie uiteraard op de voet volgen. Behandelmethodes worden aangepast indien nieuwe inzichten daartoe aanleiding geven. Uiteraard is elk individu en elke patiënt uniek. De fysiotherapie en training zal altijd voor u op maat worden gemaakt. Bij ons als een Fys’Optima praktijk zit u goed!

Onze praktijk werkt met de Meldcode Huiselijk geweld en Kindermishandeling en is aangesloten bij de verwijsindex om samenwerking met andere betrokken professionals te optimaliseren.

Onze Bingo van 13-12-19 is mede mogelijk gemaakt door Fysiotherapiepraktijk Corlaer

Fysiotherapiepraktijk Corlaer

Henri Nouwenstraat 18
3863 HV Nijkerk

Postbus 9
3860 AA Nijkerk

Telefoon: 033-7210444 (8.30-17.00 uur)

Email: info@fysio-corlaer.nl

Contact

Neem contact op met Paashuis:

Paashuis Nijkerk
Contactpersoon
-6