Het Paashuis

non-profit organisatie
Ontmoetingsplaats
Buurthuizen
Buurtinitiatief

MEDEDELING

De maaltijden en lunches gaan weer van start! Dat betekent dat je je weer kunt inschrijven en binnenkort bij kunt kletsen met je buurtgenoten. Houd rekening met het volgende:

  • De eerste lunch vindt plaats op 4 februari 2022 en de eerste maaltijd op 8 maart 2022;
  • De tijden blijven hetzelfde;
  • Voor de maaltijd heb je een coronatoegangsbewijs nodig, voor de lunch niet.

Heb je hulp nodig met het printen van je QR-code of juist met het krijgen van een digitale versie? We helpen je in het Paashuis graag.

Wij hebben er weer zin in! Zien we je gauw?

----------------------------------------------------------------------

Het Paashuis is een mooie ontmoetingsruimte om bijvoorbeeld gezellig een goede kop koffie te drinken. Daarnaast vindt u er informatie over ondersteuningsmogelijkheden én activiteiten voor en door de buurt. Ook is er ruimte voor een overleg of voor gewoon een goed gesprek.

Wij geloven dat van onderlinge ontmoeting iedereen beter wordt. Door ontmoeting ontstaat meer begrip, samenwerking, veiligheid en informatie. Daarnaast kan door ontmoeting eenzaamheid of uitzichtloosheid doorbroken worden. Oud of jong, rechts of links, oude of nieuwe Nijkerker; het Paashuis in Paasbos is er voor iedereen! Kijk in de agenda voor het overzicht van de activiteiten.

U kunt ons tijdens de openingstijden bereiken in het Paashuis op nummer: 0612662487 U kunt zich opgeven voor de activiteiten, indien nodig afmelden voor de activiteiten en vragen stellen aan de dienstdoende vrijwilliger.

Het Paashuis is een initiatief van Stichting 2B Paashuis. Onder 'Volg ons' vindt u de link naar onze gegevens.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Goudenregenlaan 1
Nijkerk

Contact

Paashuis Nijkerk
Contactpersoon

Neem contact op met Paashuis:

11