Het Paashuis

non-profit organisatie
Ontmoetingsplaats
Buurthuizen
Buurtinitiatief

Hallo! Kom gezellig langs op vrijdag 15 december vanaf 10.00 uur voor een hapje, drankje en expositie. Na weken in de wijk door gebracht te hebben willen wij u graag het resultaat laten zien. Verder maken we de winnaar van de fotowedstrijd bekend en laten we ons memoryspel over de wijk Paasbos zien. Benieuwd naar wat de studenten journalisitiek over uw wijk hebben gemaakt? Kom dan langs!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het Paashuis is een mooie ontmoetingsruimte om bijvoorbeeld gezellig een goede kop koffie te drinken. Daarnaast vindt u er informatie over ondersteuningsmogelijkheden én activiteiten voor en door de buurt. Ook is er ruimte voor een overleg of voor gewoon een goed gesprek.

Wij geloven dat van onderlinge ontmoeting iedereen beter wordt. Door ontmoeting ontstaat meer begrip, samenwerking, veiligheid en informatie. Daarnaast kan door ontmoeting eenzaamheid of uitzichtloosheid doorbroken worden. Oud of jong, rechts of links, oude of nieuwe Nijkerker; het Paashuis in Paasbos is er voor iedereen! Kijk in de agenda voor het overzicht van de activiteiten.

U kunt ons tijdens de openingstijden bereiken in het Paashuis op nummer: 06-51091039. U kunt zich opgeven voor de activiteiten, indien nodig afmelden voor de activiteiten en vragen stellen aan de dienstdoende vrijwilliger.

Het Paashuis is een initiatief van Stichting 2B Paashuis. Onder 'Volg ons' vindt u de link naar onze gegevens.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Contact

Neem contact op met Paashuis:

Paashuis Nijkerk
Contactpersoon
11