Welkom in Nijkerk

Ontdek je wijk en dorp, ontmoet elkaar en organiseer mee in Nijkerk.

Welkom bij WijkConnect Nijkerk. Het platform voor verbinding in wijk en dorp. Bij 'wijken' vind je deelnemende wijken. Er is een start gemaakt door het Paashuis in de wijk Paasbos. Ook starten in je eigen wijk of dorp? Neem contact op via info@wijkconnect.com.

Kijk voor een actueel overzicht aan activiteiten bij Agenda. Hier kun je op thema en doelgroep zoeken naar een passende activiteit. Tip: Als je bent ingelogd, kun de Agenda printen of downloaden!

Bij Prikbord vind je oproepen van en voor betrokken inwoners en organisaties. Plaats hier een berichtje als je hulp zoekt of juist hulp kunt bieden!

Benieuwd welke organisaties en bewonersinitiatieven actief zijn en wil je hen gemakkelijk bereiken? Klik dan op Organisaties. Ook hier kun je weer zoeken op thema en doelgroep.

Wil je dat jouw activiteit, initiatief of organisatie ook gevonden kan worden op deze plek? Ga naar je eigen wijk en klik daar 'meld je aan'. Het is gratis voor bewonersinitiatieven en organisaties.

Hulp nodig bij het gebruik van dit platform of in je eigen wijk of dorp in Nijkerk starten? Mail info@wijkconnect.com of als je bent ingelogd de knop 'hulp' nodig' bovenaan. We helpen je graag verder.