Clubs in Gendt

Kom in contact met organisaties en initiatieven

Stichting Welzijn Ouderen Gendt

Het SWOG organiseert o.a. diverse sport- en beweegactiviteiten voor geïnteresseerden vanaf 55 jaar. Bij verschillende accommodaties in Gendt en ook in de buitenlucht zijn de deelnemers veelal wekelijks actief.Behalve aan gezond bewegen hechten het SWOG en haar deelnemers veel belang aan de sociale aspecten van het samenzijn.Voor een volledig overzicht van de activiteiten verwijzen we naar onze website.
Walburgen Beweegt

Walburgen Beweegt geeft jong en oud de mogelijkheid om in en rondom zwembad Walburgen in Gendt te bewegen.
Gendt Vooruit

Vrijwilligersorganisatie die met het aanpakken van wensen en knelpunten van Gendtse burgers de leefbaarheid in Gendt verbeterd. De speerpunten zijn samengebracht in Dorpsontwikkelingsplan Gendt 2030 - feb. 2020-
Tennisvereniging LTC Gendt

Met ruim 450 leden, waarvan 70 jeugdleden, is LTC Gendt één van de grotere sportverenigingen, die Gendt rijk is. De vereniging is opgericht in 1963. Onze vereniging kenmerkt zich als een gezellige club met veel actieve leden op en naast de baan. Er zijn veel recreatieve spelers waardoor de zes probounce kunstgrasbanen niet alleen 's avonds maar ook overdag goed zijn bezet.
PumpTrack NextLevel

Een pumptrack voor kids tm 13 jaar. De pumptrack mag gebruikt worden door alle kinderen op wieltjes. Dus met een stuntfiets, bmx fiets, step, skates, rolschaatsen, skate board het kan /mag allemaal.Er is maar 1 voorwaarde om op de baan te pumpen nml. JE MOET EEN HELM DRAGEN, zonder helm geen toegang
Bootcamp

Wil je sporten in de buitenlucht? Wil je niet alleen trainen, maar in een groep? Amateur of topsporter, jong of oud? Iedereen kan mee doen en kan sporten op zijn eigen niveau!Maandag:19:00 uur - 20:00 uur / 20:00 uur - 21:00 uur.Woensdag:19:00 uur - 20:00 uur / 20:00 uur - 21:00 uur.Zaterdag:10:00 uur - 11:00 uur (45+)11:00 uur - 12:00 uur.
Dansatelier Gendt

Wij zijn een dansschool met locaties in Elst, Bemmel, Gendt en Huissen met een breed aanbod aan dansvormen voor jong en oud. Onze lessen worden gegeven door professionele, enthousiaste en gepassioneerde dansdocenten. Naast de reguliere lessen organiseren wij ook andere dansactiviteiten, zoals kleine optredens, workshopdagen en komend jaar staat er weer een grote dansvoorstelling gepland in het theater.Dansen is fijn, dansen is gezond, dansen vergroot het zelfvertrouwen en dansen draagt Lees meer...
Volleybalvereniging Tweestroom

Volleybalvereniging Tweestroom biedt volleybal in de regio Gendt en omstreken. Er wordt gespeeld in sporthal Walburgen. We bieden volleybal voor jong en oud, recreatief of competitief. Lijkt het je leuk kom gerust een keer kijken. Je mag gewoon komen proberen of je het wat vindt. Kijk op onze site voor meer informatie over trainingstijden.
Stichting Duursport Gendt

Stichting Duursport Gendt organiseert jaarlijks tijdens Koningsdag de Polderloop (vanaf 13 jaar) en de stratenloop (6 t/m 12 jaar). Hoogtepunt is de Kersenfeest Triathlon in juni, inmiddels boven de 30 edities. Een laagdrempelige recreatieve kwart Triathlon (1 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km lopen) in en rondom Gendt. Naast deze evenementen is de stichting mede-organisator van de nieuwjaarsduik op 1 januari op Sportpark Walburgen.
Schuttersgilde St. Sebastianus

Het gilde is opgericht in 1499 en uitgegroeid tot ‘traditioneel militair korps’. De verschillende disciplines zijn de het traditionele Gilde met vendeliers, kruisboog-, geweerschutters en exercitiepeloton, de Show & Marchingband, Jong St. Sebastianus met Jeugdgilde en de Academykids. 
De Veldruiters Angeren

Landelijke Rijvereniging en Ponyclub De Veldruiters staat plezier met je eigen (lease) paard of pony voorop. Bij onze rijvereniging is meedoen en gezelligheid belangrijker dan winnen. Dus wil je lekker rijden in een goede sfeer? Kom dan naar Angeren!
v.v. de Bataven

Leuk dat je naar onze pagina bent gekomen en geïnteresseerd bent in voetbal. Voetbal is een van de mooiste en populairste sporten die er isVV De Bataven is een amateurvoetbalvereniging uit Gendt, ge Lees meer...