Welkom in Cultuur in Lingewaard

Ontdek hier culturele activiteiten, initiatieven en nieuws in Lingewaard.

Kijk voor een actueel overzicht aan activiteiten bij Agenda. Hier kun je op thema, doelgroep, maar ook per kern zoeken naar een passende activiteit. Tip: Door aan de linkerkant op Kaart te klikken zie je direct waar een activiteit plaatsvindt!

Benieuwd welke organisaties/aanbieders actief zijn in Lingewaard en wil je hen gemakkelijk bereiken? Klik dan op Aanbieders. Ook hier kun je weer zoeken op thema, doelgroep en kern.

Bij Prikbord vind je oproepen van en voor betrokken inwoners en organisaties. Plaats hier een berichtje als je hulp zoekt of juist hulp kunt bieden!

Wil je weten wat het laatste Nieuws is? Klik dan op het krantje. Liever weten of er bijzondere voorstellingen of workshops zijn kijk dan bij het oogje, Uitgelicht.

Wil je dat jouw activiteit, initiatief of organisatie ook gevonden kan worden op deze plek? Ga naar Kernen en meld je gratis aan in je eigen kern. Je maakt dan eerst jezelf zichtbaar als aanbieder. Vanuit daar kun je plaatsen in Agenda of Prikbord. Wat je plaatst, staat automatisch in de kern én op dit platform. Dit platform is een initiatief van het Cultureel Platform Lingewaard in samenwerking met Clink! en Gemeente Lingewaard.

Neem voor meer informatie of vragen contact op met Ingeborg Kaandorp ingeborg@clink.nl of 0481-234423.