Frisse Wind Heerlen

non-profit organisatie
Meedoen
Frisse Wind Heerlen steunt burgerinitiatieven met coaching en een donatie, om zo samen Heerlen een nog fijnere stad te maken.

Heb jij een gaaf idee waardoor mensen in Heerlen elkaar ontmoeten? En wil je samen met buren of vrienden aan de slag om het leven in jouw wijk of de stad nog fijner te maken? Frisse Wind helpt je graag op weg!

Dankzij de City-Boost-donatieregeling van VSBfonds gaat Frisse Wind in de periode 2020 - 2022 Heerlenaren begeleiden en (financieel) ondersteunen in het opstarten van nieuwe projecten voor stad en buurt. 

Hoe helpt Frisse Wind?  Frisse Wind helpt je om jouw idee tot leven te brengen. Dat doen we door je advies te geven, je wegwijs te maken en in contact te brengen met interessante mensen en organisaties voor jouw project. Als je een aanvraag wilt indienen voor financiële ondersteuning van jouw project door Frisse Wind, helpen we je om die zo kansrijk mogelijk te maken. 

Voor wie?  Inwoners, verenigingen en vrijwilligersorganisaties worden uitgenodigd om hun ideeën met ons te delen. Het maakt niet uit of je ervaring hebt of niet. Of iets groots of kleins wilt organiseren. Onze scout-coaches kijken graag samen met jou of het idee in aanmerking komt voor begeleiding en een mogelijke financiële bijdrage. 

Heb je een idee of wil je meer weten?

  1. Ga voor meer info naar onze website: www.frissewindheerlen.nl    
  2. Vul het contactformulier in op de website en deel jouw idee met Frisse Wind
  3. Houd je telefoon en mailbox in de gaten, want een scout-coach van Frisse Wind neemt contact met je voor een kennismaking

Natuurlijk kun je ons ook bellen. Je kunt ons van maandag tot en met vrijdag overdag bereiken op nummer 06 – 48 44 12 35

Volg Frisse Wind via Social Media en blijf op de hoogte van alle initiatieven die de komende tijd in Heerlen gaan opbloeien!

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Sittarderweg 145
Heerlen

Contact

Neem contact op met Frisse:

Frisse Wind
Contactpersoon
3