Welkom in Wij Simpelveld

Wij Simpelveld www.wijsimpelveld.nl is het nieuwe, nog in opstart zijnde, sociale platform van Simpelveld en Bocholtz . 

Dit platform is er voor bewoners, bewonersinitiatieven, organisaties en verenigingen die activiteiten organiseren. Ontdek wat er te beleven is in Simpelveld en Bocholtz, ontmoet samenwerkingspartners en vind je weg naar zorg en hulp dichtbij! 

Klik op Agenda voor alle wekelijkse activiteiten. Hier kun je op thema, doelgroep, maar ook via de kaart zoeken naar een passende activiteit dichtbij jou. Tip: Als je bent ingelogd, kun de Agenda printen of downloaden op stad of wijkniveau! 

Klik op Organisaties als je benieuwd bent welke organisaties actief zijn in onze gemeente en hoe je deze makkelijk kunt bereiken. Ook hier kun je weer zoeken op thema, doelgroep en wijk. 

Klik op Evenementen als je wil weten welke festiviteiten zijn er in onze gemeente. Welke feesten zijn er? Wanneer is er een braderie? Wat is een leuk uitje voor de kinderen…. en nog zoveel meer!  

Dit platform is in opstartfase in samenwerking met welzijnsorganisatie Impuls, gemeente Simpelveld en WijkConnect.

Via de "MELD JE AAN" knop, onder de pagina, kan je jouw organisatie en activiteiten al in zonnetje zetten. We monitoren wel de aanmeldingen om zorg te dragen dat het bij onze doelstelling van WijSimpelveld past. Indien nodig nemen wij contact met u op.

Vragen en opmerkingen hoe dit platform te verbeteren horen we graag, heel graag zelfs! Stuur gerust een mailtje naar Katy via E-mail: kchapman@impulskerkrade.nl 

We verheugen ons op alles wat jullie plaatsen!

.

Meld je aan