Basketball club BC Dunatos

non-profit organisatie
Sport
Balsport

Waar staan we als BC Dunatos voor:

BC Dunatos wil zich onderscheiden in de regio, als zijnde een vereniging met een goede balans tussen prestatief en recreatief basketbal, waarbij gezelligheid en sportiviteit de bindende factoren zijn. Elk individu moet zichzelf kunnen zijn en zich veilig voelen binnen onze vereniging.

Onze slogan: ‘BC Dunatos: basketbal voor iedereen!’

Onze primaire doelstelling is dat we zowel jongens als meisjes basketbal kunnen laten spelen, aangezien we dit zeer bepalend vinden voor de leuke en gezellige sfeer die we binnen de club nastreven. De groei van het aantal damesleden heeft nog steeds onze volle aandacht. De meeste teams worden getraind door eigen leden, die wij middels intensieve begeleiding door gediplomeerde trainers en door het volgen van opleidingen via de NBB, op een hoger niveau proberen te brengen. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan het (intern) opleiden van juryleden en scheidsrechters. Indien men zich als competitiespeler aansluit bij onze club is het volgen van deze training/cursus een verplicht onderdeel.

Mocht je geinteresseerd zijn om te gaan basketballen of het een keer willen proberen, het is mogelijk om verblijvend een 4-tal proeftrainingen te doen waarna je beslist om lid te worden van BC Dunatos. Je kunt je hiervoor aanmelden via onze website https://www.bcdunatos.club/aanmelden.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Meer informatie

Contact

Neem contact op met Kenneth:

Kenneth Verstappen
Contactpersoon
-3