Welkom in Katendrecht - Wilhelminapier

Ontdek je wijk, ontmoet elkaar en doe mee in de wijk Katendrecht - Wilhelminapier in Rotterdam.

Katendrecht - Wilhelminapier bruist van de initiatieven. Gelukkig maar! Toch weet nog niet iedereen alles te vinden.

De Wijkraad heeft daarom samen met Gemeente Rotterdam het initiatief genomen om een eigen wijkplatform te starten in samenwerking met WijkConnect.

Benieuwd welke organisaties actief zijn in Katendrecht en Wilhelminapier en wil je hen bereiken? Klik dan op Wijk Kaart. We zijn een wijk kaart aan het opzetten met alle organisaties en initiatieven. Er is zoveel moois aan voorzieningen, sport, cultuur, welzijn, bewonersinitiatieven en ondernemers. Dat willen we samenbrengen op één plek. Je kan hier zoeken op thema, doelgroep en wijk.

Kijk voor een actueel overzicht aan activiteiten bij Agenda. Hier kun je op thema en doelgroep zoeken naar een passende activiteit. Tip: Als je bent ingelogd, kun je de agenda printen of downloaden!

Wil je automatisch op de hoogte blijven? Meld je dan aan. Klik daarna 'volgen'. Je krijgt een e-mail elke keer als er iets nieuws is bijgekomen.

Wil je dat jouw activiteit, initiatief of organisatie ook gevonden kan worden op deze plek? Klik hieronder 'meld je aan'. Het is gratis voor bewonersinitiatieven en organisaties.

Foto: Iris van den Broek / Rotterdam Make It Happen.

Meld je aan