Mozaïekproject Lange Hilleweg

bewonersinitiatief
Buurtinitiatief
Cultuur
Buurtinitiatief
Bij dit Bloemhofse buurtproject heeft jong en oud meegewerky aan het realiseren van een mooi mozaïekwerk. Dit is te vinden op de muren bij het plein aan de Lange Hilleweg ("het Lidl plein"). Met veel plezier georganiseerd door Thea en Evelien.

Mozaïekproject aan de Lange Hilleweg

Dit buurtproject is opgezet door 2 betrokken bewoners uit Bloemhof: Thea van Gils en Evelien van der Pluijm. Niet veel later heeft Miranda zich hoerbij gelukkig aangesloten.

De bedoeling was om zoveel mogelijk bewoners uit Bloemhof te verbinden met elkaar door middel van het samen mozaïeken bij de muur. Iedereen was welkom om mee te doen, van allerlei achtergronden. Dit is gelukkig gelukt, zo'n 70 mensen (naar schatting) hebben meegewerkt aan het realiseren van een mooi mozaïekwerk.

In het ontwerp zijn de bloemen uit diverse straatnamen van Bloemhof verwerkt. De slinger aan bladeren symboliseert het feit dat zo'n plein en project de bewoners uit deze straten met elkaar verbind.

In het begin van het voorjaar willen we het project afronden. Daarnaast willen we dit natuurlijk met buurtgenoten gaan vieren zodra de Covid-19 maatregelen dit toelaten en het verantwoord is.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Lange Hilleweg 113
Rotterdam

Contact

Neem contact op met Evelien:

Evelien van der Pluijm
Contactpersoon
-7