Wijkraad Pathmos

non-profit organisatie

Als actieve bewoners en vrijwilligers hebben we de handschoen opgepakt om op Pathmos gezamenlijke belangen te vertegenwoordigen. De leefbaarheid en veiligheid op Pathmos is voor ons allen vanzelfsprekend.

Dit is het uitgangspunt voor de onderwerpen op vergaderingen van de wijkraad. Dit willen we bereiken door met alle instanties en bewonersgroepen in gesprek te gaan en te blijven om gezamenlijke doelen te bereiken en uit te breiden. Daarnaast is wijkraad Pathmos een adviesorgaan voor gemeentelijke initiatieven. Echter zonder de actieve inbreng van bewoners kunnen wij minder goed uw belangen behartigen. De Wijkraad Pathmos is voor bewoners en door bewoners. Alle vergaderingen zijn openbaar en voor een ieder toegankelijk en uiteraard gratis.

Deze website is een opzet om een platform te zijn voor alle Pathmos bewoners en belangstellenden, die graag willen weten welke ontwikkelingen zich voordoen in hun omgeving, in de breedste zin. Dit kan variëren van activiteiten georganiseerd door buurtpanels, actieve bewonersgroepen, informatiebijeenkomsten of andere acties. Uiteraard staan wij open voor alle reacties en opbouwende kritiek.

Waar

Goormaatweg 12
Enschede

Contact

Neem contact op met Secretariaat:

Secretariaat
Contactpersoon
7