Gezocht: Chauffeur rolstoelbus

Gevraagd
Meedoen
Wie brengt Geert naar zijn dagbestedingslocatie?

“Na mijn herseninfarct is er veel veranderd. Werken ging niet meer. Na het revalideren kwam ik terecht bij een activiteitencentrum. Dat voelt voor mij net zoals hoe ik vroeger naar mijn werk ging”.

Om Geert een paar keer per week naar zijn ‘werk’ bij InteraktContour te brengen, is InteraktContour voor Woonlocatie Geert De Leeuwhuis te Enschede aan de Wethouder Beversstraat 12 op zoek naar vrijwillige chauffeurs.

Dus hou je van auto rijden, vind je het leuk om je in je vrije tijd nuttig te maken en vind je het mooi om iemand een groot plezier te doen, waag dan de stap en meld je aan als vrijwillig chauffeur!.
De woonlocatie beschikt over een eigen rolstoelbus, welke ingezet wordt voor vervoer naar de dagbestedingslocaties voor cliënten van Woonlocatie Geert de Leeuwhuis, Woonlocatie Zuiderval en Woonlocatie Perikplein

De cliënten van InteraktContour hechten veel waarde aan het werk op de dagbestedingslocatie.
Geert: “Voor mij is het een belangrijk onderdeel van mijn leven. Ik ben daar bezig met nuttige activiteiten zoals hout branden, mozaïeken en schilderen. Ook spreek ik lotgenoten dus voor mijn sociale contacten is het ook goed. Ik zou het niet kunnen missen.”

Werkdagen en –tijden zijn in overleg en worden afgestemd met de andere chauffeurs.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gera Zoetman, email g.zoetman@interaktcontour.nl

Wie

Volwassenen

Prijs

Gratis

Contact

Neem contact op met InteraktContour:

InteraktContour Geert de Leeuwhuis
Contactpersoon
-7