Persgroep Distributie | Tubantia

onderneming
Wijkkranten

Ben jij minimaal 15 jaar oud en op zoek naar een flexibele en sportieve bijbaan? Word dan krantenbezorger in je woonplaats!

Wat ga je doen?

Als krantenbezorger bezorg jij in de vroege ochtend onze kranten, dit kan van maandag t/m zaterdag. De kranten moeten namelijk op tijd bij de abonnees in de bus liggen.

Doordeweeks is dit voor 07.00 uur en zaterdag voor 08.00 uur. Je bent vaak tussen de één en drie uur bezig, afhankelijk van de grootte van jouw krantenwijk. Hierdoor is jouw werk als krantenbezorger goed te combineren met andere activiteiten, zoals studie en andere werkzaamheden.

Je kan tijdens het aanmelden aangeven hoeveel ochtenden per week jij beschikbaar bent, alleen de zaterdag is ook mogelijk! Klinkt goed toch?

Wat krijg je?

  • Je krijgt een vergoeding tussen de € 300 en € 600,- per vier weken, afhankelijk van hoeveel ochtenden je werkt.
  • Leuke extra’s zoals een gratis krant om te lezen, premies voor het aanbrengen van nieuwe bezorgers en een gratis regenpak. Ook maak je kans op mooie prijzen via bezorgjezelfvoordeel.nl
  • Je krijgt fietstassen in bruikleen.
  • Aan het eind van het jaar krijg je nieuwjaarskaartjes waarmee je langs de deuren kunt gaan bij de abonnees, wat een leuk extraatje kan opleveren!

Ben je minimaal 15 jaar oud en wil je snel aan de slag? Kijk dan direct op krantenbezorgen.nl en meld je aan voor een krantenwijk bij jou in de buurt!

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Lonnekerspoorlaan 114
Enschede