Dierenopvangcentrum Enschede

non-profit organisatie
Dierenklinieken

Het dierenopvangcentrum Enschede is een opvangcentrum voor honden, katten en kleine huisdieren (vogels, konijnen, cavia's etc). De dieren die momenteel in onze opvang verblijven kunt u vinden via www.ikzoekbaas.nl

Het opvangcentrum is erkend door en gelieerd aan de Dierenbescherming.

Het opvangcentrum is een zelfstandige juridische organisatie die door de Dierenbescherming Afdeling Twente in het kader van de kerntaak Dierennoodhulp is opgericht. De belangrijkste taak is het opvangen, verzorgen en herplaatsen van zwerf-en afstandsdieren.

Het is belangrijk dat u goed nadenkt over de aanschaf van een huisdier om zowel u als het huisdier een teleurstelling te besparen!

Afstandsdieren.Wilt u afstand doen van uw hond of kat, dan kunt u contact opnemen voor een afspraak zodat er alle tijd is om zoveel mogelijk informatie uit te wisselen over het dier. Alleen dieren uit de gemeente Enschede en Losser worden opgevangen!

Vakantie opvangHet is mogelijk om uw hond(en) tijdens de vakantie in het opvangcentrum onder te brengen. De hond moet geldig geënt en gechipt (of getatoueerd) zijn. Het is raadzaam om uw hond ook in te enten om kennelhoest te voorkomen. Voor de zomerperiode geldt: op tijd reserveren want vol is natuurlijk vol.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Boswinkelbeekweg 10
Enschede

Contact

Neem contact op met :

Contactpersoon
-5