T-shirt actie voor Voedselbank Haaglanden groot succes

15 juni 2020
De ludieke t-shirt actie voor Voedselbank Haaglanden is een groot succes geworden. In totaal zijn al bijna 1000 t-shirt met de opdruk ‘Hou Je Haags’ verkocht.

De Haagse initiatiefnemers hebben dankzij de actie op 11 juni maar liefst € 13.659,75 aan Voedselbank Haaglanden kunnen schenken.

“We zijn hier zo blij mee”, vertelt Henk Baars, vicevoorzitter van Voedselbank Haaglanden. “In deze tijd hebben steeds meer mensen de hulp van de voedselbank hard nodig. We kunnen deze bijdrage enorm goed gebruiken”.

Het Hou Je Haags’-t-shirt is bedacht door de Haagse textieldrukkers van The Cotton Express, Key Merchandise en Fietskoerier Den Haag. The Cotton Express drukte de (fairtrade- en bio-cotton) shirts tegen kostprijs. Daarna werden de bestellingen zónder verzendkosten (en CO2-vrij!) uitgereden door Fietskoerier Den Haag. De volledige opbrengst van de shirts is aan de voedselbank geschonken.

Veel bekende Hagenaars, zoals Sjaak Bral, Di-rect, De Kraaien en ADO Den Haag hebben aan de actie meegewerkt. De t-shirts zijn verkrijgbaar via www.officialbrand.eu/houjehaags en in de shop bij The Hague Information Store.

Waar

Wagenstraat 185
Den Haag

Contact

Neem contact op met Thijs:

Thijs Moesker
Contactpersoon
-31