Impegno

onderneming
Hulpverlening
Psychologen
Schoonmaak

Wanneer u er zelf niet meer uitkomt, kan het belangrijk zijn om hulp te zoeken zodat de problemen niet verder opstapelen. U kunt zich dan bij ons aanmelden om begeleiding, behandeling en/of huishoudelijke ondersteuning te krijgen.

Over impegno

Historie in het kort

Wij zijn in 2003 opgericht als reactie op een groot aantal witte vlekken in de zorg voor mensen met grote problemen. Na de start in Den Haag hebben we nu vestigingen in een groot aantal plaatsen in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.

Jaren later heeft de organisatie inmiddels bijna 100 zorgteams. Daarmee zijn we één van de grotere zorginstellingen die begeleiding, behandeling, jeugd & gezin en huishoudelijke ondersteuning combineren.

Vernieuwend

We verweven op een slimme en vooral verantwoorde manier formele zorg met informele zorg. Zo leveren we ook een bijdrage aan Social Return on Investment (SROI) binnen de regio's waar we als zorgaanbieder actief zijn.

impegno heeft een krachtige vorm van dienstverlening geïntroduceerd in Nederland. Onze combinatie van begeleiding, behandeling, jeugdhulpverlening en huishoudelijke ondersteuning is vanaf het begin ontschot geweest. Omdat we geloven dat zorg niet in hokjes past en onze cliënten en gezinnen ook niet in hokjes passen. We gaan naast de cliënt en naast het gezin staan en bekijken samen welke zorg nodig is.

Onze zorg is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We geven niet snel op maar ondersteunen die burgers en die gezinnen die al te vaak "door de molen" zijn gehaald en toch niet de zorg hebben gekregen die nodig was. Door onze vasthoudendheid, onze ontschotte manier van werken en onze aandacht bereiken we veel. We geven intensieve zorg waar dat moet en laten ook weer los waar en wanneer dat kan. Want alleen zo kunnen we zelfredzaamheid stimuleren en borgen.

Het is onze ambitie om uitstekende zorg te blijven leveren. Voor, tijdens en ook na de transitie en transformatie van de zorg. Daarom praten we veel met onze collega zorginstellingen en met gemeenten. We hebben ideeën over de zorg en over de transformatie. Waarbij we trouw blijven aan onze uitgangspunten: we besluiten niet over, maar werken samen met onze cliënten. We gaan uit van mogelijkheden en niet van beperkingen. We werken vraaggestuurd en resultaatgericht.

En hoe we dat kunnen doen? Met zeer gemotiveerde en toegewijde medewerkers. Onze zorgverleners zijn flexibel, goed opgeleid, innovatief, onorthodox, doortastend en eerlijk. En deze visie komt terug in onze naam: impegno betekent "toewijding" of "zorgzaam" in het Italiaans. Zo zijn we ook.

Meer weten over impegno? Onze teamcoaches en zorgverleners staan u graag te woord!

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

J.C. van Markenlaan 3
Rijswijk

Contact

Neem contact op met Hein:

Hein Doeve
Contactpersoon
16