Welkom in Noord

Welkom op deze Wijkconnect-website voor de wijk Den Bosch-Noord. Hier vind je nieuwtjes en berichten over de veertien buurten in onze wijk, de bewonersgroepen, de vrijwilligers- en professionele organisaties en een activiteitenkalender. Veel inspiratie!

Onze wijk is grotendeels gebouwd in de jaren 70. Noord omvat veertien buurten, van Orthen tot De Herven en van De Buitenpepers tot De Hambaken. Onze wijk wordt begrensd door de A2, de A59 en de spoorlijnen van 's-Hertogenbosch naar Nijmegen en Utrecht. In onze wijk wonen een kleine 20.000 inwoners (Bron: Wikipedia).

Deze Wijkconnect-website is nog in ontwikkeling. De bedoeling is dat je hier gaandeweg steeds meer nieuwtjes vindt over onze buurten, de bewonersgroepen, de actieve organisaties in onze buurt en de data van activiteiten. Het achterliggende doel van deze site is dat bewoners in de buurten leren van elkaars ervaringen en waar mogelijk samenwerken rond thema's als (verkeers)veiligheid, vergroening en verduurzaming. Hopelijk vind je hier inspiratie voor jouw buurt(activiteiten). Wel je meedoen? Maak dan een profiel op deze site.

Wil je meer weten over onze wijk Noord? Ga naar...

https://allecijfers.nl/wijk/noord-den-bosch

Meld je aan