Mensen verbinden in de Wijk
Dat is onze missie

Copyright

Content op WijkConnect

1.1. Door middel van het aanmaken van een Account, streef je ernaar om actief Content te genereren. Je hebt zelf de verantwoordelijkheid voor het plaatsen en actueel houden van je Gegevens, aanbiedingen en activiteiten. Het uitbesteden aan WijkConnect van het beheer van deze content is alleen mogelijk mits van te voren schriftelijk overeengekomen door middel van een aparte offerte.

Copyright content op WijkConnect

2.1. Alle Content op de Website is intellectueel eigendom van WijkConnect BV. Het gebruiken, verveelvoudigen of openbaar maken hiervan is alleen toegestaan met schriftelijke toestemming.

2.2. Door het delen van Content neemt de Klant uitdrukkelijk afstand van zijn intellectuele eigendomsrechten. Hiermee heeft WijkConnect BV het recht deze Content te kopie?ren, distribueren, tonen, publiceren, vertalen, modificeren en aan te passen uitsluitend met het doel om vraag en aanbod in een Wijk beter bij elkaar te kunnen brengen met onze Website.

2.3. We staan niet in voor inbreuk op andermans' privacy veroorzaakt door het delen van Content.

Websites en informatie van Derde Partijen

3.1. De Website kan je linken naar andere websites op internet ('Overige Websites') of referenties bevatten naar Content geleverd door derde partijen. Wij kunnen niet instaan voor deze Websites en kunnen derhalve geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het niet of onjuist functioneren hiervan,

Meer weten

Vragen? Ga naar Meestgestelde vragen of
Stel ons een vraag