Mensen verbinden in de Wijk
Dat is onze missie
WijkConnect Blog

WijkConnect 4.0 gelanceerd

WijkConnect voor jong en oud!

Sinds de opening heeft de ontwikkeling niet stil gestaan. Met versie 4 zetten wij een grote stap naar de toekomst van WijkConnect. De 1e verjaardag van WijkConnect vieren wij daarom met de lancering van de 4e grote versie van WijkConnect.com. Met een volledig nieuwe gebruikersinterface moet plaatsen nog makkelijker worden zodat iedereen kan meedoen, jong en oud! Er is in het afgelopen half jaar heel veel ontwikkeld. Hieronder een samenvatting van de verbeteringen.

Nieuw aan de achterkant

De nieuwste versie van WijkConnect kent een nieuwe gebruikersomgeving. Het is overzichtelijker en eenvoudiger in gebruik. Bovendien is het voor gebruikers nu mogelijk je aan te melden in meerdere wijken. Zo kan je als oudbewoner of toekomstig bewoner ook in een wijk plaatsen.

Ook heeft de gebruikersomgeving een nieuwe functionaliteit: de prullenbak. Met de prullenbak kan geplaatste content veilig verwijderd worden. Mocht dit onverhoeds fout gaan, dan kan een item eenvoudig teruggeplaatst worden. Ook is het nu mogelijk om items tijdelijk offline te zetten. Bijvoorbeeld als een activiteit nog niet definitief is of er nog onvoldoende informatie is bijgevoegd. Heb je vragen over de vernieuwd prullenbak? Neem gerust contact met ons op.

Nieuw aan de voorkant

Aan de voorkant is er ook het een en het ander gewijzigd. Alle wijken en steden hebben hun eigen panorama foto's gekregen. Bovendien krijgen organisaties nu ook hun eigen panorama foto.

Daarnaast is de voorpagina in een nieuw jasje gegoten. Hiermee hopen we dat het voor bezoekers makkelijker wordt door te klikken naar de eigen wijk. Zo zie je in 1 oogopslag wat WijkConnect inhoudt: een platform voor en door de wijk!

Afsluitend

Tot slot willen wij melden dat we van plan zijn een aantal professionaliseringsstappen te gaan zetten. Het landschap van webdevelopment verandert in een rap tempo en wij willen daarin niet stilstaan. Dat betekent dat wij de komende maanden gaan investeren in nieuwe technologie die het mogelijk gaat maken nog sneller en nog beter te kunnen ontwikkelen. Misschien kan het daardoor zijn dat grote updates iets langer op zich laten wachten. Kleine updates zullen wij echter wel voortdurend blijven doorvoeren. Kom je nog een bug tegen? Laat het ons weten!


Tot op WijkConnect!

Boudewijn Vahrmeijer, hoofdontwikkelaar WijkConnect.com


Meer weten

Vragen? Ga naar Meestgestelde vragen of
Stel ons een vraag