WijkConnect 7.0 gelanceerd
14 april 2017
Na maanden van voorbereiding is het zover. De lancering van WijkConnect 7.0 is een feit. Met een volledig vernieuwde voor- en achterkant, zoals qua design als structuur, is dit 1 van onze grootste releases sinds onze oprichting. Het is nu makkelijker en nog leuker om te filteren op alles wat jouw wijk je te bieden heeft.

Een grote vernieuwwing is dat we hierbij de verschillende content onderdelen hebben gestandaardiseerd. Zo zijn de designs van de Agenda, Organisaties , Prikbord en Etalage zoveel als mogelijk gelijk getrokken. Overal kan je nu filteren op type, op categorie, op doelgroep en zoeken op zoekwoord. Ook de categorieen zal je nu overal terugkomen. Zo kan je nu in alle onderdelen filteren op een categorie als 'beweging'.

Deze categorieen spelen nu een nog grotere rol in de presentaties in de wijk. Categorieen hebben een eigen icoon zodat je snel kan zien om wat voor activiteit, organisatie, produkt of dienst het gaat. Ook is het filteren van deze categorieen gekoppeld aan hoofdcategorieen zodat je nu kan zoeken op algemene thema's als eten, helpen of beweging.