Mensen verbinden in de Wijk
Dat is onze missie
WijkConnect Blog

WijkConnect 6.7 gelanceerd - Het nieuwe WijkPrikbord

In deze release zijn diverse kleine en grote verbeteringen doorgevoerd. De meeste zijn gerelateerd aan het WijkPrikbord.

Verbeterde navigatie van het WijkPrikbord met 150 tags

Na het succes van de verbeterde navigatie in de WijkAgenda is besloten de navigatie ook voor het WijkPrikbord mogelijk te maken. Het nieuwe prikbord kent nu meer dan 150 tags (kenmerken). Per prikbord bericht kunnen 3 tags worden toegevoerd zodat je snel van het ene naar het andere kenmerk kan switchen. Heb je bijvoorbeeld eerst gekozen voor de tag "helpen" dan zie je alle bijbehorende prikbord berichten met dit kenmerk. Daarnaast zie je ook andere tags staan zoals bijvoorbeeld "ouderen". Zo kan je eenvoudig op ontdekkingstocht op basis van deze tags.

Nieuw: de vervaldatum

In overleg met onze partners is besloten een vervaldatum aan prikbord berichten toe te voegen. Hiermee blijft het prikbord up to date. Prikbordberichten blijven na plaatsing maximaal 6 weken online staan. Daarna worden ze niet meer getoond. De gebruiker krijgt hiervoor een reminder per email: 1 week en 1 dag van te voren. Hierbij is er de mogelijkheid om de vervaldatum opnieuw in te stellen.

Slimmere filters: Filter organisaties op hoofdcategorie (bijvoorbeeld Gezondheid)

Een andere verbetering is dat de filters in de wijken nu ook gekoppeld zijn aan de inhoud. In het organisatieoverzicht worden alleen de branches weergegeven die ook daadwerkelijk gekoppeld zijn aan de organisaties. Dit maakt het filteren op branch een stuk effectiever. Ook zijn de branches nu gekoppeld aan hoofdcategorieen. Hiermee kan je organisaties eenvoudig filteren op bijvoorbeeld "Advies & Dienstverlening" of "Zorg & Welzijn".

Kleine fixes

Er zijn in de afgelopen maanden al diverse kleine patches geweest (te zien aan de versie onderaan elke pagina op WijkConnect). Een kleine greep hieruit is:

  • de verbeterde kwaliteit van de panorama's
  • verbeterde weergave van de vervormde avatars
  • verbeterde invoer van prijzen in formulieren

Wij willen iedereen bedanken voor hun bijdrage aan het verbeterde WijkPrikbord.

Meer weten

Vragen? Ga naar Meestgestelde vragen of
Stel ons een vraag